Ufuk sormuş:
Anketinize Katıldım ve soruları yanıtladıktan sonra Trend Micro İnternet Security kazandım. Trend Micro İnternet Security'i kurmaya çalıştığım sistemimde Norton 360 Antivirüs programı yüklü idi. Trend Micro İnternet Security Norton'u kaldırmamı istedi ama ben kaldırmadım sadece hizmetlerini ve otomatik başlangıçlarını devredışı bıraktım. Daha sonra Trend Micro İnternet Security kurulumu bitti ve yeniden başlatmamı istedi başlattım. Açıldıktan sonra gördüm ki Güvenlik Duvarımı ve Zararlı Yazılımdan Koruma Ayarlarımı Kapattı ve kendisinin Duvarını ve Yazılım Korumasını yerleştirdi. Ben Hem Windows Vistanın Güvenlik Ayarlarının açık olmasını hem de Trend Micro İnternet Security'nin Güvenlik ayarlarının açık olmasını istedim fakat Trend Micro İnternet Security buna izin vermedi! Daha sonra Trend Micro İnternet Security'i sistemimden kaldırmayı denedim fakat C/Programfiles/Trend Micro/İnternet Security/tmdshell.dll dosyasının kaldırılamadığını farkettim.
Benim Sorum; bu dosyayı nasıl kaldırabilirim sistemimden ve ayrıca hizmetler bölümünde hala Trend Micro İnternet Security'nin 4 adet hizmeti(Devredışı) mevcut onları nasıl kaldırabilirim?
Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
MS Windows Vista Home Basic SP1 32 Bit İşletim Sistemi
İntel Core2 Duo CPU E4500 (İşlemci Hızı 2.20GHz 2MB L2 Cache 800MHz FSB)
2,0GB RAM, Ati Radeon HD 3800 Series Ekran Kartı
MSİ 945GCM5 V2 Anakart
HDD : 160GB
Antivirüs Programı: Norton 360
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.9) Gecko/2009040821 Firefox/3.0.9 (.NET CLR 3.5.30729)