Arkadaşlar ben birkaç ay önce trend microyu yüklemiştim. Ama bilgisayarımda nod32'de yüklüydü bu ikisi pcde sorun çıkardı.Güvenli modda açıp trend microyu ve nod32 yi sildim pc öyle açıldı.Fakat trend micronun bir dosyası mı ne kalıyor oda silinmiyor ve silinmediği için başka antivirüs yükleyemiyorum.Yüklersem yine pc açılmıyacak.Revo uninstaller'i indirdim yine silinmiyor.Şuanda trend microyu tekrar indiriyorum o zaman Revo uninstaller ile deniyecem.Acaba silinir mi böyle tamamen..cevaplarınızı bekliyorum..
TREND MİCRO SİLİNMİYOR!! Yardımm!!
"Trend Micro" yazılımını yeniden kurun. "Your Uninstaller" ile kaldırın.
Ya arkadaşlar indirdim trend microyu yüklerken install yazısı yerine uninstall çıkıyor ve silinmiyor? ne yapmalıyım?
silemedigin dosyayı unlocker diye bi program var onla kolayca silebilirsin bide onla dene
unlocker kuruluyor açılmıyor.başka bir trend micro yüklesem sonra Revo Uninstaller ile sileyim olur mu? Aynısını yüklediğimde [ intternet securty pro ] uninstall yazısı çıkıyor yüklerken ama silinmiyor yüklenmiyorda. Lütfen yardım edin çözeyim şu sorunu
"Windows Installer Cleanup Utility"i indirip onunla deneyin.
Arkadaşım onu indiriyorum kod hatası veriyor.Ya nabıcam hay amq. Birdaha şu düzelsin bi b.k yüklemicem . Nabiyim şimdi trend micro internet secury idi ama şimdi antivirüsünü fln indirsem sisem düzelir mi??
Bunu indirdip kuruyor musunuz? http://support.microsoft.com/kb/290301
Ne hatası veriyor?
Windows Installer Cleanup Utility indirip kurduğumda çkan hatanın resmi->>> http://img27.imageshack.us/img27/4207/asddddi.jpg
Sanırım bilgisayarınızda sadece Trend Micro'nun kaldırılamamasından daha fazla sorun var.
mesela ne gibi. Ya trend micro kalksa kaspersky internet secury 2009 u kurcam taratıcam pcyi.ama silinmiyor.Zaten yaz girdi gireli kotada aşıyor. hemde feci şekilde zaten biri adsl ye geçicem .
dostum Your Uninstaller! 2008 programını indirip kurun kurduktan sonra çıkan program listesinden trend microyu bulun daha sonra üzerinde sağ tık yapın sil deyin yapılan tarama sonucunda program files dosyaları ve regedit kayıtları çıkıcaktır ileri deyip devam edin
eğer gine kaldıramassa gine kaldıracağınız programın üzerine sağ tık yapın clean temizle tuşuna basın ve listeden silin
daha sonra programın bulunduğu program files dosyalarını silin eğer silemesseniz gokhan 38 arkadaşımızın dedigi programı indirin kurun listedeki taramadan sonra trend micro dosyasını sağ tık yapıp silin
en son olarak ccleaner programıyla regedit temizliği yapıp trend micronun regedit kayıtlarını silin
Teşekkürler hemen deniyorum bakalım nolcak...
Bakın CCleaner da ve Your uninstaller de regetit temizlemesi yaptırdım.Denetim masasına girdiğimde son durum şu >>>> http://img188.imageshack.us/img188/4673/adszsen.jpg
Programı listede bulmuyor.Çünkü daha önce sildim.Bir dosyası kalmıştı.Oda silinmiyordu program filesta.Onu sonra belgelerime aldım ve belgelerimden silindi az önce. ama resimde gözüktüğü gibi trend micro yu antivirüs olarak gösteriyor.Kaspersky ı yüklerkende trend micro yazıo kaldır fln diyor.Bidaha allah korusun trend micro gibi daha önceden yüklemediğim bir antivirüsü yüklemeyecem.Nabcaz şimdi??
Trend microyu kaldırmayı başardım.Artık güvenlik merkezinde virüsten korunma yazılımı bulunamadı diyor.Fakat Kaspersky İnternet Security 2009 u yüklemeye kalktığımda yüklerken trend micro yazısı çıkıyor ve kaspersly bu programla çalışamaz kaldırın falan yazıyor.Ama kaldırdım o nasıl olcak şimdi?