slm arkadaşlar bana trial reset programı lazım internetten indiriyorum programı bılgısayara yuklerken virüs programı trojan hatası verıo ne yapabılırım???ii günler...
trial reset???reset
- 1
- 2
nerden indiriyon
adresi biver bakalım
tamindirden fılan ındırdım trojan hatası verdı.google ye yazdım programın adını ordan gelen sıtelerden bırınden de ındırdım ama yıne trojan hatası verdi...
allah allah bende dün indirdim aynı programı allahtan kurmadım iş yerimdeki pc de tarattım ama virüs yok dedi şimdi flash belekte duruyo akşam bi kasbersky a bakmak lazım ama sendeki anti virüs neydi arkadaşımben nortona tarattım ama ...oda kaçırmış olabilir
MCAFEE ABİ BENDEKI ACABA PROGRAMI NASIL YUKLEYEBILIRIM???
slm bendeki avast akşam eve gittigimde usb yi taktım avastla tarattım ve hazin son avast nortonun aksine trojen buldu trialresetin içinde ......:(:(:(
yani şimdi ben trial reset programını nasıl kurabilirim???
bu sefer trial reset programı kurdum.babylon nun deneme suresını nasıl yukseltecegım programın kullanısınıda yapıorum netten aldıgım bılgılerle ama hala daha satın alın yazısı cıkıo???
oişlemleri yaptıktan sonra aktifleştirme yapmıyo sadece süreyi deneme süresi kadar uzatıyor yani 15 gün sınırlıyı 14. gün trial reset yaptıgında bi 15 gün daha uzatıyor yani aktifleştirmez bu 1
2. si ise programın süresi bitmişise trial reset çalıştıramaz programı kaldırıp tekrar kurman gerekiyor
ben programı 30 gun kullandım sımdı babylonu bil. kaldırsam tekrar kursam trial reset uzatır mı yanı calıstırırmı babylon u programı???
evetbende öyle oluyordu
ama hemen çalıştırırsan bi işe yaramaz yani 29 . gün resetliyecen
yani şimdi programı çalıstıramam dimi suresı bıtmıs programı suresı bıtmeden resetlemem gerekıodu dimi?
evet o süresi biten programı kaldırıp tekrar kur
kuruorum ama genede olmuo kaldırıorum tekrar kuruyorum olmuo???
bu arada nereden indirdin virüssüz halini
banada lazımda
sen nerden indirdigin i söyle akşam bide bakayım benim sınırlılarda
babylonu inndir den indirdim galıba trial reseti de tamindir.com dan indirdim abi..
tamam abi hadi gorusuruz bye KİB İİ GÜNLER...TŞKLER
reset atılacak program lar listesi çıkmıyormu ona gelip bybı....işaretleyip başlatıcan
ya bide şu var o sınırlı programın ikinci kez yükleniyor demi o programda bir sorun yok yani
Programı açıyoruz, trial reset 2.5 butonunu tıklıyoruz orada en altta ""all"" sekmesini tıklıyoruz ve scan a basıyoruz tarama bittikten sonra çıkan sonuçları işaretliyoruz ve sol en üst köşede bulunan ""file"" tıklayıp clear list yapıyoruz işlem tamamdır
- 1
- 2