Merhaba arkadaşlar. Elimde Trident Mp-743SD modelinde bir mp4 var. Ancak bir türlü video yükleyip izleyemedim. Sürekli format hatası mesajı veriyor. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
trident mp4 player'de video sorunu
şöyle yap mp4 player geldiğinde içinde olan videoyu bilgisayara at ve sağ tıklayıp özelliklere gir.sonra detaylara gel.orada çözünürlük,bit değeri vesaireye bak ve http://www.dosyakupu.com/dosya.asp?id=3265 adresinde allok mp4 convertorü indir ve ordaki
ayarları ayarşlayıp videonu dönüştür.
###lideray adlı kullanıcıdan frmtr.com adresinden alıntıdır..##
evet arkadaşlar uğraşlarım sonuç verdi birazda servisiyle kavga ettim ama sonucu buldum ilk olarak şayet bilgisayarınızda ayrı bir converter programı varsa bu programı kurmadan direkt kopyaladığımız için dosyalar çakışıyo ve program çalışmıyo ikincisi mov dosyalarını kesinlikle çevirmiyo şayet sonuna .avi yazarsanız bazısını çeviriyo bazen hata veriyo yani örnek olarak çakkıdı.mov uzantılı dosyayı ad değiştir deyip cakkidi.avi yapıyoruz mov uzantısı tabiki altta kalıyo ama nedenini bilmediğim bi seçenekden dolayı bunu yapmamızı istiyor. türkçe karakter kesinlikle kullanmıyoruz input file bölümüne videomuzu alıyoruz target file bölümüne videonun ismini ve sonuna .avi yazıyoruz (cakkidi.avi) daha sonra en üstteki piksel ayarlarımızı 220x176 ya getiriyoruz (önemli) çünkü oynatmıyor daha sonra converte basıyoruz benim videolarda genelde 0'dan 99'a bir anda geliyo daha sonra yaklaşık 20 saniye kadar bekleyip 'convert ok' diyor bilgisayarlarınızda bulunan diğer convert programlarınızı kaldırınca çalışırmı ondanda emin diğilim çünkü her programın bir dosyası mutlaka bilgisayarda kalır ben bunları hepsini sıfır bi bilgisayarda denedim çalıştı kendi bilgisayarımdaki programlar lazım olduğu için kaldıramadım bu konuda bi fikrim yok ama size yardımcı olabilirsem sevinirim:)))))
adeepşöyle yap mp4 player geldiğinde içinde olan videoyu bilgisayara at ve sağ tıklayıp özelliklere gir.sonra detaylara gel.orada çözünürlük,bit değeri vesaireye bak ve http://www.dosyakupu.com/dosya.asp?id=3265 adresinde allok mp4 convertorü indir ve ordakiTeşekkürler ancak benim şöyle bir sorunum var: Ben içinde olan videoyu slmiştim. Çünkü böyle bir sorun çıkaracağını hiç düşünmemiştim.
ayarları ayarşlayıp videonu dönüştür.
adeep###lideray adlı kullanıcıdan frmtr.com adresinden alıntıdır..##Ayrıca bu anlattığını biraz açıklayabilirsen sevinirim pek birşey anlamadım ben de :(evet arkadaşlar uğraşlarım sonuç verdi birazda servisiyle kavga ettim ama sonucu buldum ilk olarak şayet bilgisayarınızda ayrı bir converter programı varsa bu programı kurmadan direkt kopyaladığımız için dosyalar çakışıyo ve program çalışmıyo ikincisi mov dosyalarını kesinlikle çevirmiyo şayet sonuna .avi yazarsanız bazısını çeviriyo bazen hata veriyo yani örnek olarak çakkıdı.mov uzantılı dosyayı ad değiştir deyip cakkidi.avi yapıyoruz mov uzantısı tabiki altta kalıyo ama nedenini bilmediğim bi seçenekden dolayı bunu yapmamızı istiyor. türkçe karakter kesinlikle kullanmıyoruz input file bölümüne videomuzu alıyoruz target file bölümüne videonun ismini ve sonuna .avi yazıyoruz (cakkidi.avi) daha sonra en üstteki piksel ayarlarımızı 220x176 ya getiriyoruz (önemli) çünkü oynatmıyor daha sonra converte basıyoruz benim videolarda genelde 0'dan 99'a bir anda geliyo daha sonra yaklaşık 20 saniye kadar bekleyip 'convert ok' diyor bilgisayarlarınızda bulunan diğer convert programlarınızı kaldırınca çalışırmı ondanda emin diğilim çünkü her programın bir dosyası mutlaka bilgisayarda kalır ben bunları hepsini sıfır bi bilgisayarda denedim çalıştı kendi bilgisayarımdaki programlar lazım olduğu için kaldıramadım bu konuda bi fikrim yok ama size yardımcı olabilirsem sevinirim:)))))
ARKDAŞLAR VİDEO SORUNUNU ÇÖZDÜM MSN ADRESİMİ EKLEYİN YARDIMCI OLURUM [email protected]
arkadaşlar benimde minton mmp-3077 mp4 playerim var bazı mp3 leri çalıyo bazılarını çalmıyo format hatası yazıyo birde avı video formatını destekliyomuş bn avi formatlı video atıyorum çalıştırmıyoformat hatası yazıyo diğer videoları da kendi cd sinin içinde verdiği dönüştürücüden avı formatına çeviriyorum yine format hatası yazıyo yardımcı olursanız sevinirim
tfkx12345Merhaba arkadaşlar. Elimde Trident Mp-743SD modelinde bir mp4 var. Ancak bir türlü video yükleyip izleyemedim. Sürekli format hatası mesajı veriyor. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.dostum nasıl bir mp4 çalar ses ve görüntü bakımındanSon Düzenleme: volkan orhan ~ 10 Haziran 2008 02:43
arkadaslar aslinda ben bu sorunu yasamistim ama 3 seneyi gecti heryerde var mp4 ler iin özel coveter programi mp4 ler AMV formatini oynatiyorlar..
arkadaslar yükledikten sonra desktop 'a kisayol atmiyor baslattan bulursunuz..
ayni anda birkac programdaha yükliyorsunuz bu programla bereber icinde
1)converter tools amv ye cevirici program
2)formatting tools mp4 bellegine format atiyor yani biçimlendiriyor
3)flash tools mp4 playerinize fw formatli versiyon yükleme yazilimi
SAYGİLARİMLA:..
arkadaşlar bende trident mp801 mp4 player içerisindeki demo avi videonun haricinde dışarıdan cihaza yüklediğim hiçbir avi videoyu açmıyor dosya format hatası yazıyor cihazla verilen cd deki avı converter programını da kullandım sonuç alamadım sorunun kesin çözümü var mı? ilginize teşekkürler
arkadaşlar tamam çeviriyoruz... ve mp4 e atıyorum... bu arada mpün ismi powerway.... ama yine çalıştırmıo...film diye klasör var tıklıyorum yok... diğer menülerdede yok... gözükmüo... ama resimleri oynatıo.... acaba mp4 player in içine programmı atmamız gerekio çalıştırması için...