Arkadaşlar pc ye " trojan-downloader.js.multi.co " bulaştı nasıl temizleriz bunun çözümü nedir üstadlar ne derler bu konuda ??
trojan-downloader.js.multi.co Trojeni
kasperskyle bir tarat olmassa spware programıyla tarat
Tarattımda silmiyor kaspersky. Spybot - Search & Destroy tarattım birşey bulamadı.
kasperskyle güvenli modda tarat.
Bu virüsler temizlenmiyor siliyorum gene geliyor. Tavsiye edebilceniz trojen temizleme pprogramı var mı ??
kyliekasperskyle güvenli modda tarat.kesinlikle bir çözüm olmaz...Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 26 Temmuz 2008 13:16
http://www.simplysup1.com/download/dl/trsetup.exe
indir.. yükle.
update et ve Scan et scan ederken verdiği uyarılara olumlu ceevap ver( OK )
%90 düzelir...
supercocukGüvenli modda iken kaspersky(alternatifi nod32) ve superantispyware ile taratmayı deneyin ya da dracula virüs temizleyiciyi deneyin olmazsa.Lütfen yapmayın arkadaşlar... bırakın şu güvenli modda virüs taraması yap tavsiyesini..kısmen bir çözüm olsada bi bir sonuç değildir. trojanların çoğu güvenli modda pasiftirler hatta windowws un bile birçok uygulaması güvenli modda pasiftir.. Antivirüs programları güvenli modda çoğu verimli çalışmaz çalıssa bile pasif olan bir çok trojanı tespit edemez..
güvenli modda virüs taraması yaparsanız herhangibir tespit çıkmaz ise bu demek değildirki bilgisayarınız temizdir..
lütfen güvenli modda yapılan virüs taraması bir sonuç değildir olamaz.....!!!!
Güvenli modda yapmanız gereken tek şey güvenli modda açtığınızda açılışta çalışan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakmanız ve bilgisayar normal açıldığında temiz bir tarama yapmaktır.. ( başlat menüsünde çalıştır kısmına msconfig yazın başlangıç sekmesine tıklayın orda bulunan listeden dikkalice bakaran gereksiz çalışan tüm uygulamaların kutucuğunu devre dışı bırakın dikkat edin virüs programının dosyasını devre dışı bırakmayın...)
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 26 Temmuz 2008 13:27
O programla ilede temizlenmedi.
spyware terminator programını dene birde arkadaşım
ozaman şuanki torojan temizleyici yazılımların bunu pekte temizleyeceğini sanmıyorum .. birçok virüs programı bunu bulabilir ama silemeyebilir.. biraz bekleyip gwerekli güncellemenin çıkmasını beklemekte fayda var.. yada manuel olarka pcnizde bir takım ayarlar yaparak kendiniz temizlemelisiniz...