Arkadaşlar indirdiğim zipli dosyanın içinden trojan çıkmış (avast öle dio ) üstelik programı çalıştırmıştım bilgisayarda kasılmalr var lütfen yardım (format dışında)
?????
Trojan Yardım !
NOD32 yükle hakkından gelir trojanın ...
kis9 yükle bulsun sil sonra istersen kis9 u kaldır (güvwenli modda denedinmi?) olmadı sistem geri yükleme yaparsın kolay gelsin
Kaspersky 2009 indirip onunla bilgisayarınızı taramayı deneyiniz (zira eskiden çok başımı yakmıştı ama 2009 sürümü gözlerimi kamaştırdı.)
ve taramayı kesinlile güvenli modda iken yapınız.Zira normal şekilde taramanın faydası çok fazla olmaz.
bunun ilacı super antyspyware dirhttp://www.superantispyware.com/
Bildiğim kadarıyle Avast Windowsu tam açmadan tarama silme yapabiliyor,silmede sorun çıkaracağını sanmıyorum ayarlarını karıştır bakalım avastın açılışta tarama gibi bi olay bulabilecekisin,ilk yüklediğinde kendisi yapıyordu ancak sonradan nası yapıyorsun bilmiyorum,ayrıca nod32 öneriyorum
supercocukKaspersky 2009 indirip onunla bilgisayarınızı taramayı deneyiniz (zira eskiden çok başımı yakmıştı ama 2009 sürümü gözlerimi kamaştırdı.)bunu sizden alma imkanımız var mı acaba?ve taramayı kesinlile güvenli modda iken yapınız.Zira normal şekilde taramanın faydası çok fazla olmaz.
bende Kasperksky in 6.0 var ancak keyi kabul ediliyor ve 2010 yılına kadar geçerli bir key ama güncelleme yapılmıyor bunu sizden alma imkanımız varsa sevinirim.
kaspersky kullan en iyi o ve nod 32 başka tanımam tarat anında bulur
Hocam antivirüs programının bulduğu dosyanın adını görev yöneticisindeki işlemler bölümünden bul ve sonlandır, öyle siler, bulamazsan ve yeniden başlatınca da silmiyosa, msconfigden startup program listesine bak, yabancı bişeyler görürsün..
1-Nod32 en kral virüs programı şu anda.
2- Ad-Aware 2008 trojan için ideal bir yazılım.
3-KASpersky adından da anlaşılacağı gibi KASıyor.
4-Nod32 update serial i için özel mesaj at halledelim.
İyi günler.
eğer çöktüyse format attırman gerekir avastı ve zip dosyasını sil nod 32 smart secrity'i yükle