Trojan

Linix.
16-08-2011, 06:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Facebookum hacklendi... Hotmailim Hacklendi... Bilgisayarıma virus atıldı :( çok yavaş bugun... türkçe nedir bilmem ama infected oldum ben galiba... trojanı bilgisayarımdan nasıl çıkartabilirim. anti virüsüm bulamıyorda... (McAfee)

özkan_oktay
16-08-2011, 07:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

-Format
-Sistemi geri yükleme
-Virüs taraması
-Kurtarma diski
-Sistemi onarma

Seç bir tane olabilicek neredeyse tüm seçenekleri sundum sana :)
Şıkkını seç ve yaz buraya ben de sana şıkkın hakkın da yardımcı olayım, sorununu çözelim.

tekinAtasever
17-08-2011, 01:37   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Dostum İlk önce Virüs trojan ise onu bir belirleyelim , Aç Görev yöneticisini , Trojan etkinse Seni CPU uçuyordur :D %90-100 gibi değerlerde :D muhtemelende RAT amaçlı bir trojandır. Format felan bunlara gerek yok Sana ben kısada anlatayım ;
Çalıştıra geL Msconfig ' e gel başlatmaya gel , trojan muhtemeldirki orada , Orada yabancı gördüğün bi program vardır onun yüklü olduğu dizine bak .. ve msconfigden windows başlatırken başlasından işareti kaldır uygula de , sonra virüsün yüklü olduğu dizine gel (Muhtemelen C:\Windows) virüsü buldun üzerine gel görev görev yöneticisini çalıştır virüsü işlemini sonlandır ve anında dosyadaki virüsü sil , sonra 1-2 dk bekle bak bakalim CPU sıcaklığın kaç eğer %0-20 arasıysa tamamdır virüsden kurtuldun , bu arada sana önerebilceğim bazı programlar var
-Advenced System care 4
-Malware Bytes
-Anti vir Premium
Yardım için Özel mesaj atabilirsin ;)