Sırtındaki kırmızı şey havluda ondan banyoda çekilmiş
TRT'ye gönderilen mesaj :D
- 1
- 2
ercanyerciBu aralar böyle -banyoda fotoğraf çekinme- saçmalıklarını sık görür oldum ne gerek var banyoda. git adam gibi bi ağaç altı, kapı önü, merdiven, park falan bul ne bu banyo :) bizim evde de banyo var, ama hiç fotoğraf çekilesim gelmiyor, ne cazibesi var anlamadım yahu :):) adamn gözlükler süpermiş yakışmış.Aynanın karşısında, fotoğraf makinesiyle aslında aynayı çekerek. Büyük aynaların bulunduğu yerler genelde banyolar olduğu için oralarda tercih ediliyor. Fotoğrafı tek başına çekiyorsan, daha iyi bir yöntem yok, buna özel fotoğraf makinen yoksa...Yoksa herhangi bir trend değil...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,225 mesaj
Selçuk İslamoğluAynanın karşısında, fotoğraf makinesiyle aslında aynayı çekerek. Büyük aynaların bulunduğu yerler genelde banyolar olduğu için oralarda tercih ediliyor. Fotoğrafı tek başına çekiyorsan, daha iyi bir yöntem yok, buna özel fotoğraf makinen yoksa...Ben aynayı çeken değilde ben daha çok doğrudan kendini çeken, birkaç kişi gördüm. Bazıları body çalışmasını (kaslarını) göstermek için fotoğraf çekiyor bunları belirtmek istedim.Body çalışmasnı göstermek değil banyoda olması dikkatimi çekmişti.Size de hak veriyorum tabiki.Yoksa herhangi bir trend değil...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
TRT'nin bu adamı kaçırmaması lazım
Selçuk İslamoğluAynanın karşısında, fotoğraf makinesiyle aslında aynayı çekerek. Büyük aynaların bulunduğu yerler genelde banyolar olduğu için oralarda tercih ediliyor. Fotoğrafı tek başına çekiyorsan, daha iyi bir yöntem yok, buna özel fotoğraf makinen yoksa...Ya iyi de o zaman elinde makine de çıkmaz mı? Sonuçta makine olmadığına göre fotoğrafta, kendi çekmemiş.Ben de bunu korka korka paylaşmıştım, daha önce belki paylaşılmıştır diye. Dün mailime gelmişti.
- 1
- 2