mrb ben giresundan muamer resimdeki benim , ben süpermene
benziyorum benlik bir roll olursa oynarım reklam dizi sinama
TRT'ye gönderilen mesaj :D
- 1
- 2
neyy bune yaa bizin mat ögretmeni bile daha cok benzioo
Süpermen kıyafetini banyoda niye fotoğrafını çekmiş onu anlamadım:D Banyo ne ayak?Arkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durum
pcwordArkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durum
akşam vakti güldürdün beni
pcwordSüpermen kıyafetini banyoda niye fotoğrafını çekmiş onu anlamadım:D Banyo ne ayak?Arkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durumVee..Acil Durum!Superman tuvalete gidip kostümünü giyip dünyayı kurtarmalı!
organize bunlarrr..........:))
işte yurdum insanı heryerde kendini belli eder
süpermanin aynısının tıpkısı:D
Bu aralar böyle -banyoda fotoğraf çekinme- saçmalıklarını sık görür oldum ne gerek var banyoda. git adam gibi bi ağaç altı, kapı önü, merdiven, park falan bul ne bu banyo :) bizim evde de banyo var, ama hiç fotoğraf çekilesim gelmiyor, ne cazibesi var anlamadım yahu :):) adamn gözlükler süpermiş yakışmış.
o pelerin mi bornoz mu yoksa bildiğimiz havlumu?? hahahhahaha bu adamla tanışmak ve ona 'abi nasssın yaa? nası gidiyo işler?' demek isterdim:D:D
durun durun yeni gördüm ya. S yazısı yerine ekmek var 3 tane altalta duran o ne abi be bu kadarda pes yani.'abi naptınn sen yaa?meşhur olmuşun.artık paraya para demezsin.mangır dersin. eh bizede bi sakal atarsın' (belki:D:D:D(ahh aaahh nerde o günler))
memleket şartlarında insanlar işsizlik sapsızlıktan ya esra ceyhanla uçar ya da süpürman olup banyo kazanı ile poz verir
başka yok böle memleket
bide kostümü pantolonun içine sokmuş hahhaha =))
biri buna sen benziyon demiş buda inanıyo. sanki trt süpermen filmi çevircek de clark kent arıyodu =)))
Toprağım Bir tanedesin sen Süpermen hep yabancı olucak değilya Bir de türk Süpermen olsun
Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! :))
batangunesBU ADAM AÇ
Trance:D:D:D:D hakkatten süper komedi :)))) süpermen
bende ajan smith :))))))))
- 1
- 2