Arkadaşlar baktım kimse bu diziden bahsetmemiş, acaba bilen kimse yok mudur diye merak ettim doğrusu :)
Amerika'da ikinci sezonunu bitirmiş bir dizi ve konusu, çekimleri, karakterleri muhteşem!
İzleyenler var mı aranızda? Bu başlıkta toplansak diyorum :) <
True Blood severler buraya :)
Yeni başladım diyebilirim; henüz 5 bölüm izledim.. Devam ediyorum boş zamanlarımda, yakında günceli yakalarım sanırım..
Esas kızın dişleri ayrık olmasa iyi olurdu ama.. =P
Evet o kısmı biraz sinir bozucu izlerken insanın gözü takılıyor :)) Ama dizi eğlenceli baya! Charlaine Harris'in Sookie Stackhouse kitabından uyarlanmış bu dizi. Üstelik izledin mi bilmiyorum ama Six Feet Under'ın yapımcısı Alan Ball yapıyor bu diziyi de. O yüzden bence her sezon daha da güzelleşicek :)))
Six Feet Under'ın yapımcısının dizisi diye True Blood'ı izlemeye başladım diyim.. =)
Serafin, evet bak bu uyarı yapmayı unuttum ben. Dizide hem cinsel içerikli sahne var hem de şiddet sahnesi var. O yüzden aman diyim ailenizin yanında perişan olmayın :)
Bu arada ben bugün billboardlarda gördüm bu dizi pazar günü foxlife'ta başlayacakmış, üstelik sansürsüz. Yani nasıl olacak bilemiyorum tabi onca sahne kırpılmaz inşallah?
bende indirdim 2 sezonunu komple, çok methinide duydum ama fırsat olmuyor ya. şuanda zaten hali hazırda 4 dizi takip ettiğim için:)
CapanQGLU, anladım. İyi etmişsin izlemekle :) Nasıl beğendin mi bari?
Bu arada belki ilginizi çeker diye bir link veriyorum, facebookta bir sayfa açmışlar resimler videolar filan var baya eğlenceli buldum ben :) http://www.facebook.com/pages/Tr ... 171618163064?v=wall