Derginin vermiş olduğu Trustport Pc Security yeterli bir program mıdır?
Trustport Pc Security yeterli mi?
bence değil onun yerine eset smart security yi öneririm
Yani işe yaramaz bi program diyosunuz?
trust port antivirüs testlerinde kaspersky'iden daha iyi gözüküyüyor.ama bildiğim kadarıyla kasıyor.
kaspersky derim baska bisey demem norton dan dahi kaliteli bir program
Trustportmuş ne trustport kardeşim yaa ilk defa duydum tanımadığım antivirüsü kullanmam ben
Beyler biirr dakika.
Dergi bir program yayınlamış, siz veryansın ediyorsunuz. Hem de derginin forumunda. Her şeyden önce ayıp!
Program hakkında bir şey bilen yok, infazlar var.
Siz nesiniz yahu, forum çetesi mi, saydığınız markalara mı satıldınız?
Programa laf eden arkadaşlar, programın neden iyi olmadığını yazmazlarsa, satılmış olduklarına ben ve tüm okurlar karar verecekler.......
Sting_32Trustportmuş ne trustport kardeşim yaa ilk defa duydum tanımadığım antivirüsü kullanmam
Kaspersyden olduğun anlaşıldı.
Fakat terbiye dışı davranman, cevap olarak reklam için link vererek tekrar terbiyesizlik etmen dayanılır gibi değil. Eğer adap bilmiyorsan, forumlara katılmamanı tavsiye ediyorum.
Al sana cevap, bunu Rusyaya da ilet.
Kaspersky 2009 çöküyor, sistemi korunmasız bırakıyor.
Eğer düzeltmezlerse, Kaspersky i sen de kurtaramayacaksın....
Başka bug saymamı istiyormusun?
enezihKaspersyden olduğun anlaşıldı.Eğer adap bilmiyor olsaydım bu foruma aylardır üyeyim niye atılmadım
Fakat terbiye dışı davranman, cevap olarak reklam için link vererek tekrar terbiyesizlik etmen dayanılır gibi değil. Eğer adap bilmiyorsan, forumlara katılmamanı tavsiye ediyorum.
Al sana cevap, bunu Rusyaya da ilet.
Kaspersky 2009 çöküyor, sistemi korunmasız bırakıyor.
Eğer düzeltmezlerse, Kaspersky i sen de kurtaramayacaksın....
Başka bug saymamı istiyormusun?
Ayrıca Kaspersky 2009'un sistemi çökertiğini nerden gördün ancak sistem özellikleri yetersizse kaldırmayabilir bunun dışında bir neden göremiyorum
Lütfen KASPERSKY 2009'u kullanıpta sistemim çöktü diyen arkadaşlar yazsınlarSon Düzenleme: Kapalı Hesap (73274) ~ 25 Ekim 2008 22:21
Evet, Kaspersky den geçersiz işlem yürüttü mesajı alıyorum.
Reset ediyorum, tekrar aynı mesajı alıyorum.
Birden çok makinada denedim, hepsi aynı mesajı verdi.
Lisanslı İnternet Security kullanıyordum.
Destek mail adresine yazdım, satın aldığım firmayı aradım, dağıtım firmasını aradım, sonuç alamadım. Sting arkadaşın Kaspersky den olduğu belli, yalan söylemesi veya haberinin olmaması enteresan.
Bugüne kadar kovulmamış olman, terbiyesizlik etmeni gerektirmiyor. Bundan sonra da kovulmayacağın anlamını taşımıyor. Hem kovulmana gerek var mı, bence kendin uğrama buralara..
Kaspersky programın için cevap vermişler. "Al sana cevap" yapabilecekmisin?
Marka budalası değilim, ancak Kaspersky terbiyesizliği nedeniyle Kaspersky buglarını ve yetersizliklerini (İnsanları aldatmamanız için....) üyesi olduğum tüm forumlara taşıyacağım.
Kardeş Hiç Kullanmadım Ama denemek lazım bana soracak olursan NOD32 ve Xsoftspys Kurarsan Kasılmadan Rahat Rahat Çalışır
Bu başlıktaki tüm yazışmaları ilgiyle okudum. Sistemciyim.
Birisi bir markayı kötülüyor, öteki başka markayı sokuşturuyor. Bu arada Rus Ali milletin banka hesaplarına dalıyor, o yakalanıyor, Moskovalı Recai dalıyor.
Burda körlerin kavgasına benzeyen tartışma yapılıyor. Programlar neden iyi veya değil, anlayan-anlatan yok. Norton bitti, son 2-3 yıldır Kaspersky, Nod32, McAfee kullanılıyor, soygunlar ve keyloggerlar bitti mi?
Daha da arttı. Demek ki bu programlar yeterli koruma sağlayamıyor.
Kaspersky bilgisayarı çökertiyordu, şimdi kendisi çöküyor.
Nod32, bilgisayarı çökertmiyor, ama spyları tanımıyor, yani koruma yapmıyor.
McAfee hem çökertiyor, hem virüs kaçırıyor.
Siz de burda oturmuş, marka savaşı veriyorsunuz.
Garibanlar soyuluyor arkadaşlar, gazetelere gözatın, kavganız yapıcı değil, okuyucuyu yanlış yönlendiriyorsunuz.
Forum, pazar yeri değildir.
Chip, alternatif önermiş, görevini yapmış, teşekkür ediyorum. TrustPort' u ben denedim, tavsiye ediyorum.
Siz de deneyin, ondan sonra burada yazın.
kadirgalierolEvet, Kaspersky den geçersiz işlem yürüttü mesajı alıyorum.Yalan söylediğimi nerden çıkarıyorsun
Reset ediyorum, tekrar aynı mesajı alıyorum.
Birden çok makinada denedim, hepsi aynı mesajı verdi.
Lisanslı İnternet Security kullanıyordum.
Destek mail adresine yazdım, satın aldığım firmayı aradım, dağıtım firmasını aradım, sonuç alamadım. Sting arkadaşın Kaspersky den olduğu belli, yalan söylemesi veya haberinin olmaması enteresan.
Ayrıca haberin olmaması enteresan diyorsun senin pc'ne kaspersky kurulmadıysa benim nerden haberim olsun
Hayatında ilk defa bozuk bir ürün aldın galiba müşteri hakları diye bir şey var git değiştir o da olmadı dava aç senin yerine benim yapmamı istiyorsun
Kaspersky'den dilin yandı diye beni niye topa tutuyorsun ben kaspersky'nin türkiye yetkilisimiyim ???
enezihBugüne kadar kovulmamış olman, terbiyesizlik etmeni gerektirmiyor. Bundan sonra da kovulmayacağın anlamını taşımıyor. Hem kovulmana gerek var mı, bence kendin uğrama buralara..Sen benim atılıp atılmamamla ilgili yorum yapsa istersen eğer yanlış bir hareketim olursa forumun başı boş değil herhalde benimle ilgilenirler sen kafana takma bunlarıKaspersky programın için cevap vermişler. "Al sana cevap" yapabilecekmisin?
Marka budalası değilim, ancak Kaspersky terbiyesizliği nedeniyle Kaspersky buglarını ve yetersizliklerini (İnsanları aldatmamanız için....) üyesi olduğum tüm forumlara taşıyacağım.
Ayrıca tutturmuşsunuz bana kasperskyci deyip duruyorsunuz gelip gördünüz mü benim bilgisayarda hangi antivirüs olduğunu ???
stingin bu forumdaki diğer konu başlığında son mesajı şöyle: "Senin sistemin kaldırmamıştır KİS'de bir anormallik yok"
bu arkadaş forumun kalitesini düşürüyor. yazmış olmak için cevap yazıyor. bir konuda yazdığı ile öteki çelişkili. forum yönetiminin dikkatine sunuyorum....
Sting_32Sen benim atılıp atılmamamla ilgili yorum yapsa istersen eğer yanlış bir hareketim olursa forumun başı boş değil herhalde benimle ilgilenirler sen kafana takma bunları
Ayrıca tutturmuşsunuz bana kasperskyci deyip duruyorsunuz gelip gördünüz mü benim bilgisayarda hangi antivirüs olduğunu ???
Forumdaki bir çok kişi gibi mesnetsiz ve ezbere yazmadığın için teşekkür ediyorum. Markalarla ilgili değilim. Chip Dergisi, misyonu gereği başarılı her programı okuyucularına sunuyor. Türk okurunu doğru yönlendirmek adına övülmesi gereken bir politika. Fakat forumdaki bazı çok bilmişlerin dergiye ve yayınladığı Trustport isimli güvenlik programına hakarete varan mesajlarını okuyunca, cehalete karşı hoşgörümü kaybettim. Bu kişiler birşeylerden anladıklarını sanan, marka budalası olmuş kişiler. Ancak nezih bir derginin forumunda yanlış yönlendirmelere neden oluyorlar ve kaliteyi düşürüyorlar. Bu kişilerin mesajlarını okuyan forum ziyaretcileri, yanlış bilgiler ediniyorlar. Bunun önüne geçilmesi lazım.
Trustportu inceledim, bir çok testte %100 güvenlik sağlamış ve tüm markaların önünde görünüyor. Kaspersky lisans almıştım, sürekli çöküyor, araştırmam sonucunda programın hatası olduğu ve gideremedikleri, bir çok kişinin zarar gördüğü ortaya çıktı ve verdiğim param da boşa gitti. Şu anda Trustport kullanıyorum. 4 antivirüs ve antispy motoru kullanıyor. Forumdakilerin budalası oldukları markalardan çok üstün ve güvenli. Chip Dergisine teşekkür ediyorum ve herkese tavsite ediyorum.
viking20geçtiğimiz ay ki AV-Test sonuçlarına bakacak olursak sözü edilen yazılım için olumlu diyebiliriz.