Merhaba ARkadaşlar Öncelıkle hepınıze ıyı çalışmalar dılıyorum.Bildiğiniz gibi Turk Telekom Adsl Hizmeti için bir Çok Kampanyalar Düzenlemekte.Bende Bu kampanyalardan birinden 40 GUN 40 GECE kampanyasından faydalanarak Adapazarındakı evıme Adsl Hizmetı satın aldım.Hizmettte İlk 2 AY Ücretsız Kullanım Vede Bağlantı Ucretı (59 YTL) alımıyacağı tarafıma bıldırıldı. Buraya Kadar Her Sey Normal Gelıştı. Aradan 4 ay geçtı.Ben Istanbulda İşe Başladım.Bir Süre Sonra Evde İnternet ı kullanıcak kımse Kalmadığında dolayı Babam İnternetı kapattırmak ıstedi.Ben ilk ıkı ay ucretsız ve sınırsız olduğu için doğal olarak 4 GB olan kotamı aştım. Fakat Babam Adsl Hizmetını kapattırmaya gıttığınde 59 YTL BAĞLANTI UCRETI+58 YTL 2 AYLIK SABIT UCRET +KIST UCRET almaları gerekırken babamın karşına çıkarılan fatura 496 (350 Ytl si Kota Aşım Bedelı ) Ytl idi.Babam bu faturayı odemış.Benım Haberım olmadan.Daha Sonra Araştırmalarım sonucu ve de 40 GUN 40 GECE kampanyasında kı sozleşmede belırtılmedıği halde alınan KOTA AŞIM UCRETI (SOZLEŞMEDE PROMOSYON OLARAK SUNULAN ADSL KULLANIM BEDELI OLARAK GEÇMEKTEYMIŞ TELEKOM BOYLE DEMIŞTI)vede Turk Telekom Adapazarı Memurlarını Hatta Faturayı Kesen Memuru Defelarca aramama rağmen durumu çözemedıler.Ve bu ucretın doru olduğunu bana soyledıler.Bunun uzerıne Turk Telekom Adapazarı Mudurluğune Dilekçe mı gonderdım Tekrar incelenmesı amacıyla gelen cevapta alınanan ucretın doğruluğunu belırtmekteydı.Aynı Zamanda TT Net Musterı Hızmetlerıyle Goruşme Yaptım.Görüşmede Kota Aşım Bedelının Alnamıyacağını Soyledıler.Bunu Da Telekom Gorevlılerıne Ilettım.Kendılerını bağlamadığını Sınırsız ve ucretsız olan ilk 2 aydakı Kota Aşımından kaynaklanan ucretın yıne benden tahsıl edıleceğını soyledıler.Bende Bunun uzerıne www.Turktelekom.com.tr adresınden Bilgi Danışma Kısmından olayı Turk telekom Genel Merkezıne anlattım.Gelen cevapta "2 ay ucretsız kullanım suresınde kota aşım ucretı ucretlendırılmez. " cevabını aldım.Daha sonra Turk Telekom Adapazarı Mudurunu direk aradım.Müdür beyın görüşmemızde bana sorduğu Soru Numaramı kımden aldınız sorusu oldu. benımle ılgılenmek yerıne tarafıma sız kım oluyorsunuz da benı arıyorsunuz dercesıne bır uslup kullanmaktaydı.Buna ıstınaden kendısıne durumu ızah ettım.Adapazarı Telekomdan gorevlı bır arkadaşa yonlendırdıler benı tabı bu telekomu belkıde gun ıcerısınde 20 ncı arayısımdı.Görevlı arakadaş ta durumun aynen duğerlerı gıbı olduğunu ve kota aşım bedelının ilk 2 aydada ucretlendırıldığı uzerıne bır beyanda bulundu.İşte bu sırada Benım Genel mudurluğu sorduğum soruya gelen cevabı kendılerıne soyledım.Bu maılın kendısıne faxlamamı ıstedı.Mailın Çıktısını alıp Kendılerıne Faxladım ARadan 15 dk geçmeden Tlf num Çaldı.Konuyu Araştırdıklarını Ve cevap Bekledıklerını ılettıler bana.Ve Aradan Bİr 15 dk daha geçtı.Yine Telefonum Çaldı Goruşmuş olduğum Arkadaş Bana Haklı olduğumu vede Bababın hemen Turk Talekoma Gelerek kendısıyle goruşmesını ve odemış olduğumuz meblanın tarafına odeneceğını bildirdi.Teşekkürlerımı ılettım Kendılerıne Ve bunun ılkdefa gerçekleştığını ve benım dıkkatımden dolayı ayrıca bu konunun varlığından haberdar olmadıklarını sayemde orendıklerını ve de gorevlı memur arakdaşların bu konu hakkında bılgılendırıleceğını soyledıler ve tarafıma teşekkur ettıler.Boylelıkle Odemıs olduğum fazla mıktarı gerıye aldım.Aldım Fakat Buradakı onemlı bır konu Turkıyede onemlı olan bır kurumun çalışanlarının nasıl oluyorda boyle önemlı konularda bılgılendırılmedığı Ve Turk Telekomun bu gıbı sorunlardan nasıl haksız kazanc elde ettığını aklınıza getrımenızı ısterım.Bu konuda Hepınızı bılgılendırmek ıstedım.Hepınıze Saygılar.
TT NET 40 GUN 40 GECE KOTA AŞIM UCRETI IADESI
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 29 Eylül 2007 17:46
Üye
59 mesaj
ne diyelim gecmis olsun bence ucuz atlatmışsın
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Traji-komik halimiz. Hakkınızı ararken düştüğünüz dolap beygiri durumu:konuyu kim bilmem kime havale ediyor ve onlarca telefon görüşmesi ve yine TT bu işten karlı çıkıyor. Hele işin en anlaşılmaz ve kabul edilmez tarafı da o kadar çalışanın sözüm ona bir birinden habersiz ayrı tellerden çalışı filan filan filan. Kusulacak bir durum.
Tekrar geçmiş olsun. Ben de buna benzer bir görüşmeyi hiç kullanmadığım ve üzerime eklenen 5GB'lık bir bölüm için yapmıştım. Akşama kadar süren telefon trafiğinde adamlar hatayı kabul etmişler ama yine de resmi olarak dilekçeyle başvurmam gerektiğini söylemişlerdi... :)
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
valla iyi atlatmışsınız babanızda iyi biriymiş valla benimki olacak........