arkadaşlar eminim içinizde tt net sınırsız , yalın internet , kullanan vardır
tarife şöyle : ayda : 62 tl , 8 megabit hız sınırsız , ama telefon hattı yok sadece internet hattı
ama bir kaç ay önce şöyle bir kural getirdiler eğer ki 50 gbyte aşarsan hız 8 magabit den 1 megabit iniyor diğer aya kadar bu aslında makul gibi geliyor çünkü hiç bir insan 50 gbyte 1 ayda kendini yırtsa da indiremez ama indiren de vardır yada modemini paylaşanlar o zaman asla engel olamaz 50 gbyte sınırına , fakat işin garip yanı şu : sınırsız internete abone oluyorsun ayda 62 ödemek kaydı ile ama yinede 50 gbyte olsa yavaşalatıyorlar hadi 1 megabit olsa her neyse 1 megabit inde altında bir hız eğerki ben bunu yaptım tt net e iletişim sayfasına mail attım bu durumdam muzdarip arkadaşlar var sa kaderine razı olmak yerine mail bombardımanına tutun ki ya bu uygulama kalksın yada bunu kotalı gibi fiyatını düşürsünler paramıza yazık dimi siz ce !
tt net yalın internet hız sorunu problemi :
Dun Bende Hızımın 1 Mbıt Oldugunu Fark Ettım Yıne Dusurmusler Insanı Çıleden Çıkarıyolar 8 Mbıt 60 Lıra Alıyolar Aylık 25 Gb Indırme Hakkı Verıyolar Bune Saşmalık Bole Her Ay Hızım Dusuyor
evet bana da gelmedi ama durumu iilgili makamlara bildireceğiz o zaman çünkü bu resmen soygun ve dolandırıcılık ben birazdan bakanlıklara yazıcam
: 1: ilk üye olunurken zamanla ücret düşecek deniliyor ama mesela benim 8 ay oldu ücret düşmedi
2: 50 gbyte indirsende indirmesen de HIZ düşüyor
3: düşen hız 1 megabit in altında çünkü 1 megabit bile yeterince hızlı ama 512 düşürüyorlar
4: herkesin yüksek ücret verme nedeni sınırsız hız ve kullanım için , yoksa en başta herkes kotalı seçerdi dimi
5: uygulamadan herkes rahatsız 1 2 kişi değil , ya bu uygulama kaldırılmalı , ya kotalı tarife gibi ücret alınmalı , yada sözleşme olsun olmasın isteyen ayrılabilmeli yani bu yaptıkları resmen dolandırıcılık
6: en yüksel fiyatı vereceğiz hem kota sınırı hem de düşük hız
eğer bu durumu kabullenip susup sessiz kalırsak cidden insanları saf yerine koyarlar ve soymaya devam ederler kimse durmasın ben bakanlıklara da yazmaya başlayacağım şimdi
3 5 Kısının Sıkayetıyle Olacak Is Deılkı Bu
3 - 5 kişi yok arkadaşım bak link e , arkadaşın biri imza kampanyası başlatmış
www.dusukhizahayir.com
ben demin ilgili bakanlıklara da durumu aynen yazdım zaten sende link e ad soyad yazarsan sende katılmış olursun
O IMza Kampanyasına Katıldım Zaten