TT halihazırda 2 milyon abonesini memnun etmiş gibi birde kampanyalar yapıyor reklamlar oynuyor şu bu...Bu kadar arsız bir şirket görmedim...Casper bence prestiji için bu ortaklıktan derhal çıkmalı...
TT ve CASPER yeni Kurbanlar Arıyor...
bu kampanyanın amacını biliyor musunuz?tamam casper ve vestel büyük ihtimalle elinde kalan düşük özellikli bilgisayarları satacak.ama yine de bilgisayarı olmayanlar için gayet güzel bir fırsat.
ayrıca vestel in tt ile bu kampanyadaki ortaklığını niye iptal etmesi gerektiğini açıkça belirtirseniz sevinirim.
Ya alah aşkına güldürmeyin yaaa....Casper? Prestij? Vestel? TT? Bunların hepsi jackal...
Dandik firmaların dandik kampanyası körler sağırlar birbirini ağırlar....
Bu casğper ve vestel bilgisayarlarındaki tüm parçaları fason yaptıryorlar neredeyse....anakartlar foxconn ben o anakarta fason diyorum kısaca.....
Casper PC ye bir baktım kampanyadaki.....o*a dedim yaaa adamlşar p4 veriyo....::)):):9:9):....
MArka PC MArka bilgisayar, bilgisayar olalı olalı böyle dandik firma görmemiştir....
Casper kasay bir bant koyuyo ki millet dandik mallar koyduğumu anlamasın....
casper ın kasaları da foxconn.bunu kutusunun üstünde zaten belirtiyor.ayrıca vestelin masaüstünü bilmem ama dizüstünün anakartını vs kendi üretiyorsa heralde masaüstününkini de kendi üretir.
arkadaşlar vestel veya casper tabi ki bu tür bi kampanyayla ellerinde kalan malzemeleri çıkarmaya çalışacaklar
toshiba aynı olayı öğretmen kampanyası diyerek yapmadı mı? (bilmeyenler için ellerinde kalan adi laptopları çok uygun fiyatlarla öğretmenlere verdiler)
tabi bu tip kampanyalar güzel olur ama alacağınız bilgisayar problem çıkarmasa..
tabi ki bu kampanyada verilecek bilgisayarların problem çıkaracağını çok iyi biliyoruz.
zira bence ne casper ne de vestel bilgisayar konusunda iyi markalar.