01 Ocak 2011'den itibaren geçerli; tarife, paket ve fiyat düzenlemeleri ile yeni paketler
http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri
TTNET ADSL SSS
http://www.ttnet.com.tr/web/307-1237-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_sikca_sorulan_sorular_-_baglanti_cesitleri/ttnet_adsl_
TTNET (01.01.2011 tar. itib. yeni internet.fiyat)
Sağol bilgilendirme için.Bir sorum olacak,ben şu anda 8mbps 49TL kullanıyorum artık 54TL mi ödeyeceğim. :S
Tamam işte 54,95TL olacakmış bende diyorumki yeni aboneler içinmi yoksa şuankiler içinde geçerlimi bu zam??
Yuh Diyorum Oha!}" title="{# Oha!}" class="mceItemSmile mceItemIcon mceItemNoResize" border="0">
destekleyemeyecek oldugu halde 8 Mbps yi internet download maneger le 950 KB kadar alıyorum.fiber falan yok !
5 daha fazla versek 16 gelir mi acaba :D
AA unutmuşum ben ttnet değilim ki Turknetim.Muhahaa bana zam yokk. :D
AA unutmuşum ben ttnet değilim ki Turknetim.Muhahaa bana zam yokk. :Çok sevinme bu zamlar herkes için geçerli :) Sadece birçok servis sağlayıcı yeni düzenlemeleri tamamlayamadı.Ben smile adsl yi aradım dediki halen tamamlanmış değil.Yeni tarifeler ve fiyatlar en kısa sürede güncellenecek.
telefonlardan alınan sabit ücrete devam ediliyor mu bu tarifelerde?
Bıktık şu zamlardan yaa.Bu ay içinde müşteri kaybına uğrarlarsa görürler onlar...
Vay soyguncular vay...
Ttneti iptal ettirip kablo internete geçmek lazım, en iyisi o herhalde.
:) ben geçeli çok oldu 5 ay kadar bakalım bekli bizim fiyatlarda güncellenir. çalıştığım yerde ttnet war haftada en az 5 kere net gidiyo bizim işlerde internet üzerinden takip ediliyo. uydunetin 5 aydır kesildiğini görmedim hızda sabit ttnet gibi aşağı düşmüyo :D hala aynı 29 tl 1 mbit :D
peki bu mevcut kampanyaları etkiliyor muki ?
çünkü ben 8 ay limitsize 25 lira ödeyeceğim
2 ay oldu başlayalı kaldı 6 ayy
[Şimdi net 4 pakedi 29 liradır ve kota aşımında her 1 gb 10 liradır.Taki 79 liraya kadar ,yani :
5 gb=> 39 lira
6gb=> 49 lira
7gb=> 59 lira
8gb=> 69 lira
9gb=> 79 lira
ve sonrasına para almıyorlar orada fatura stop oluyor ve istediğiniz kadar veri indirebiliyorsunuz.. eskiden 54 sonra 62 liraydı şimdi 79 lira yapmışlar. En iyisi net 4 e 29 lira ödemektense,bu durumda net 6 ya geçip 6 gb kotalı 8 mbps hızda internete ayda 33 lira ödemek .](Alıntı)
Arkadaşlar 16 mb. hız diye birşey yok tamamen kandırmacadan ibaret ben 16 mb. hıza geçiş yaptım fakat hızım halen 8 mb. 4440375 i aradığımda verdikleri cevap çok ilginç "16 demek tam olarak aslında 16 mb. hız alırsınız demek değil 1 ile 16 hızlar arası değişiklik olabilir" peki dedim ben hiç 16 mb. hızı görmüyorum nasıl olcak dediğimde ise "o zaman santraliniz desteklemiyordur " diye bir cevapla karşılaştım nasıl bir anlayıştır anlamak mümkün değil
Siz siz olun 16 mb. hıza geçmek için çok acele etmeyin yahut arayın santrali kesin bilgi edinin ona göre geçin
Yeni tarifeler etkin görünmüyor. Sizde durum nasıl
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us
Arkadaşlar 16 mb. hız diye birşey yok tamamen kandırmacadan ibaret ben 16 mb. hıza geçiş yaptım fakat hızım halen 8 mb. 4440375 i aradığımda verdikleri cevap çok ilginç "16 demek tam olarak aslında 16 mb. hız alırsınız demek değil 1 ile 16 hızlar arası değişiklik olabilir" peki dedim ben hiç 16 mb. hızı görmüyorum nasıl olcak dediğimde ise "o zaman santraliniz desteklemiyordur " diye bir cevapla karşılaştım nasıl bir anlayıştır anlamak mümkün değil
Siz siz olun 16 mb. hıza geçmek için çok acele etmeyin yahut arayın santrali kesin bilgi edinin ona göre geç
Al benden de o kadar! 5 gündür 16 Mbit/s'e kadar olan tarifenin etkin olmasını bekliyorum. Müşteri Hizmetleri arıza kaydı aldı. Arayıp, soran yok. Madem öyle birşey yok, neden bu tarifeyi çıkardılar? Ya da sadece belirli santraller destekliyorsa, neden bunu belirtmiyorlar?
Müşteri Hizmetlerinin garip cevaplar vermesi normal. Çünkü adamların bildiği birşey yok. Söyleyecekleri hazır cevaplar var. Bu cevapların dışına çıkamıyorlar. Hani adamları suçlamıyorum, evine ekmek götürmek isteyen sıradan insanlar. Yöneticileri suçluyorum. Her düzeyde teknik destek verebilecek insanların yetiştirilmeleri gerekiyor. Bir kaç şey öğretiyorlar, ondan sonra oturtuyorlar koltuğa.Son Düzenleme: ScienceNET ~ 05 Ocak 2011 11:51