Arkadaşlar ben şuanda 1mbit lik internet tarifesini kullanıyorum ttnet'in 8 mbit'lik tarifesine geçmeyi düşünüyorum ancak geçmeden önce sizin yorumlarınızı almayı düşündüm. Çünkü forumlarda 8 mbit kullanıpta tam verim alamayanlar varmış. Bu 8 mbit'lik tarifeyi kullanan arkadaşlar memnunlarmı ve download hızları kaç kb/sn ?
TTnet 8 mbit tarifesi hakkında bir soru
soruna cevap veremem kullanmadığından tarifeyi yalnız şunu unutma indirecekesn bu tarifeyle kota derdini unutma.
Haberim var o kota sorunundan. 8 mbit sınırsız 49 TL tarifesinde 15 GB geçilirse İnternet hızı 512 Kbs'ye düşüyor. Normalde ben 1 mbit sınırsızda 10 GB'ı zor geçiyorum. Bu tarife kota yönünden bana uygun. Ama tarifesi 8 mbit olmasına rağmen internet hızı ve download hızından tam verim alamayanlar varmı ?
Eoeznir diye bir üye vardı, onda sorunluymuş ancak ona söylemişler verim alamazsın diye.
Ben geçtim, modemde gösterilen hız 6900-8000 kbps arasında değişiyor (8 mbpse kadar olayı) bu değerler de teorik hız, onda da %15 bi kayıp oluyor, ben en fazla 7 mbps lik indirme yapabildim. Ama en kötü de 6 civarına düşüyor. Aynı parayı verip 1 mbps kullanmaktan iyidir; tabi 15 gbı aşmıyorsan.
benide aradılar hıznızı 8 mbit e çıkaralım diye bende dedim gerek yok kotalı adam interneten bişiy indirdiğim yok :D gerek yok kalsın dedim telekomumu zengin edecez :D anlaşma bitsin gidecem kablonet alacam yeter bukadar zengin ettiğimiz.
arkadaşlar 8mbps limitsiz aldım turknet ten 840K ları görebiliyorum 820K nın altına da düşmüyo hat kalitem gayet iyiymiş tam değerleri alabildim performans mükemmel tavsiye ederim
Arkadaşlar bu 8 Mbps'e kadar tarifesinde 15 gb kota var mı ?
arkadaslar 3 aydan beri ttnet 8mbit 15gb tarifesini kullaniyorum.
onceliklie hizim 800kbps altina hic dusmedi... 3 ay boyunca neredeyse her ay 40gb'dan fazla download yapmisimdir ve bugune kadarda hizimi hic dusurmediler... ilk defa hizim 60kbps'i gecemiyor.
ozet olarak hizmetten memnunum ama size bir uyarim var bu tarifeye gecerseniz download bagimlisi olursunuz ve 512k'ya dusunce kafayi yeme durumuna gelirsiniz... demedi demeyin :)