Arkadaşlar dün itibariyle ttnetin net limitsiz paketine geçtim . Ama internet hızıma baktığımda 4 mbps gösteriyor.Sonra tekrar baktığımda 6.2 mbps gösteriyor.Yani sürekli 4 ile 6 arasında değişiyor. Bu sürekli böyle değişiyor neden acaba ???
TTnet 8 mbps hız
:D Biz ilk başta internetten kayıt yaptırmıştık ama gördük ki internetten kayıtlar işe yaramıyormuş kendin gidip yaptırman lazımmış
15 gb kota işi zor yav.Benim için kötü o iş.O olmasa hiç düşünmeden geçerdim de işte 15 gb frenliyor..
arkadaşım bi hecesle sende geçecen ama bu memleketten hiç bişi olmaz. tek kelime. bu. istanbul merkezde 2 mbps verdiler sen hesap edem. adam itiraf etti. telekomdan gelen yetkili bu kablolar ile 8 için santrale 500 metre olmanızda fayda var. işte geçen arkadaşlar sadece indirmeden yararlanır. karşıdaki 1 mbps ise 8 mbps onların bi işine yaramaz. genel olarak düzen bozuk. hadi kolay gelsin ama ümidini kırmak istemem genede.
arkadaşlar merhaba suanda biri ve ttnet 8 mb tamamını verebilmekte sadece bu sitede veya pc den kaynaklanan problemden hız çok fazla düşmez suan da 8 mb için basvurda bulan bir kişi çok kolay bir şekilde 6629 kps yi alabilmekte.Biri kullanıpta hızı düşük olan arkadşlara yardımcı olabilirm
ttnetin 8 mbps net limitsiz paketine geçtim . İnternet hızımı nereden öğrenebilirim? Yerel ağ bağlantısı durumu 100,0 Mb/sn gösteriyor bu normal mı?