Merhaba arkadaşlar.
Ben TTNET'in Netlimitsiz 8 Mbps 15 GB kotalı tarifesini kullanıyorum. Şuana kadar kullanmış olduğum kota toplamı 16 GB'dır. Hızımın 15 GB kotayı aştıktan sonra 512 Kbps düşmesi gerekiyordu. Ama şuana kadar hızım 512 Kbps düşmedi. 8 Mbps hızı hala kullanmaktayım. Download hızım 800 - 900 Kb arasında değişmektedir. Bu durumun bana herhangi bir sakıncası olurmu?
TTNET 8 Mbps Hızım 512 Kbps Düşmedi.
- 1
- 2
Herhangi bir sakıncası olmaz. Merak etme. Ama yakın zamanda hızının düşeceğini sanıyorum.
Ttnet sistemleri kota kullanımlarını günlük güncellemez 2-3 gun veya daha uzun surede gunceller bu yuzden hızın normal ama en gec 1 hafta içinde 512 ye inicektir emin ol sorun cıkmaz :)
aynısı benimde başıma geldi şu anda kotayı 38 GB yaptım ve yapalı 14 gün oldu hızım sadece en düşük 1 Megabit oldu (TEST ETTİM) bu çok güzel birşey :) galba TTNET 512 kbps yerine 1024 kbps yapmış hızı galba:)çünki 15 GB'den sonra adil kullanım diye bir sınırlama yok gözüküyor. sadece hız 7 kat düşüo buda fazla bir kayıp değil (Sadece bende öğle ama sevvv arkadaşın hızı hala nasıl 8 Mbps anlamadım )
[quote=''ttnet'']Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'e kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır[/quote] deniyor, sitede. sanırım bi yanlışlık yapıyor ttnet :):) faydalanın derim
belki sistem yeni olduğu içindir ama ilerde bu açıklamadaki gibi olabilir (Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'e kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır)
benim şuanki paketim 1mbps/limitsiz ben bu 8mbps limitsiz paketlerden birine geçsem zarar etmiş olurmuyum . benim aylık indirmem 100GBı geçiyor 15GB sınırını 1günde geçerim.
önce bi sor bakalım en fazla kaç mbit destekliyor hattın ondan sonra mağdur olmayasın...
arada 3.69 TL fark var o kadar. şimdi ben 1 mbps/limitsizden NET8mbps/limitsize geçeyim mi? sonra 512kbpsye düşmesin
Merhaba arkadaşlar.
Ben TTNET'in Netlimitsiz 8 Mbps 15 GB kotalı tarifesini kullanıyorum. Şuana kadar kullanmış olduğum kota toplamı 16 GB'dır. Hızımın 15 GB kotayı aştıktan sonra 512 Kbps düşmesi gerekiyordu. Ama şuana kadar hızım 512 Kbps düşmedi. 8 Mbps hızı hala kullanmaktayım. Download hızım 800 - 900 Kb arasında değişmektedir. Bu durumun bana herhangi bir sakıncası olurmu?
Arkadaş o nası bişe:s bnm şu anda download hızım 100-125 kb arası hatta akşam 40 a düştü anlamadım hiçbişe benim internet hızı 1 mbps ken 100kb la download yapıyodum maksimum şimdi 8 mbps ye çıktım ama download hızı 125kb ta kaldı.Hatlardan başkbebi olabilirmi?
benim şuanki paketim 1mbps/limitsiz ben bu 8mbps limitsiz paketlerden birine geçsem zarar etmiş olurmuyum . benim aylık indirmem 100GBı geçiyor 15GB sınırını 1günde geçerim.100 GB / 1 ayın 30 günü = 3,333333......
sen 15 gbı 1 günde ortalama 3,3333333....... gb kadar indirme yaparak mı geçicen 1 gün içinde
Arkadaşlar Nereden Anlasiliyo 8Kbps oldugu acil cevap yazın!? Müşteri Hizmetleri 24Saat içinde Olur Demisti Nerdeyse 48 Saat Oldu HeeLP
http://speedtest.turk.net/
test edebilirisn 4000 bin üstünde bir sonuç alıyorsan geçmiştir.
sınırsız 99 ytl lik pakete geçtim :D
canavar gibi maşallah.
5140 kbps, olmusmudur yani? bide bu hız sadece download icinmi yoksa internette hızlımı?
Neden Hız Düşükmü? Bide Biz interneti 4 kişi kullanıyoruz ondanda olabilirmi?
Peki Biz 4 kisiyiz Ondan Olabilirmi?
normalde 7000 seviyelerinde gezmeli. benim 250 metre ilerimde ana dağıtıcı var 7000 lerde geziyordu geçirdiğim gün. ama dün kabloları oynadım evi düzenleyeceğim diye netin canına okudum.onu bende yaptım kablo çok uzundur bilgisayarın arkasında yumak oluşturmuştu kestim biçtim düzelttim ama hat gürültüsü değerleri acınacak seviyede.. 105kb görünce seviniyorum. 1mbit ile bu değer.
- 1
- 2