Arkadaşlar benim internetim 1024 hız kotasız fakat 8mbps ye geçmek istiyorum adil kota varmış 15 gb geçince 512 kb hız oluyormuş.
Peki bu 8mpbs paketin Adil KOTASIZ paketi varmı acaba ?
Arkadaşlar benim internetim 1024 hız kotasız fakat 8mbps ye geçmek istiyorum adil kota varmış 15 gb geçince 512 kb hız oluyormuş.
Peki bu 8mpbs paketin Adil KOTASIZ paketi varmı acaba ?
8mbps sınırsız internet paketi 49ytl'dir.
var senin dediğinde ama adil kotasız paket 99 lira.
8mbit performansı ancak ftp den dosya indirirken görüyosun . onun dışnda sayfa açılmasında video izlemede öyle aşırı bir fark yok . Bunuda dikkate al .
8mbps sınırsız internet paketi 49ytl'dir.8 mbit sınırsızın ücreti aylık 99 liradır
senin dediğin 49 liralık paketin kota 15 gb ı geçince 512 k hızına düşüyorsun
bu ttnetin bir kazığıdır
sınırsız diyerek milleti kandırıyorlar
15 gb ı geçince hızı 512 k ya düşürüyor
interneti sömüren bir kullanıcıysanız bilmemkaç sene öncesinin hızına mahkum kalırsınızttnet bu uygulamaya adil kullanım sınırı diyor.
ancak neye göre adil. kotalıkullanıcıları bu adaletsizliğe dahil etmiyorum. zaten onlar sözleşmeyaparken "ben interneti fazla kullanmayan biriyim, ondan az ödemekistiyorum" gibilerinden yaklaşanlar.sınırsız kullanıcılararasında ise nasıl bir adalet sağlama metodudur bu? "kullanıcılardanbazılarının sabahtan akşama bilgisayarı açık torrent kastırıyo cayırcayır, ama bak diğer çocuk haftadan haftaya bi lost indiriyo, iksi de sınırsız halbuki. yazık günah diğerine!" diyor bu ..... telekom.
8 mbit sınırsızın ücreti aylık 99 liradırKoyu ve büyük harfle yazmayınız lütfen forum kurallarını okuyunuz.
bu ttnetin bir kazığıdır
interneti sömüren bir kullanıcıysanız bilmemkaç sene öncesinin hızına mahkum kalırsınızttnet bu uygulamaya adil kullanım sınırı diyor.
ancak neye göre adil. kotalıkullanıcıları bu adaletsizliğe dahil etmiyorum. zaten onlar sözleşmeyaparken "ben interneti fazla kullanmayan biriyim, ondan az ödemekistiyorum" gibilerinden yaklaşanlar.sınırsız kullanıcılararasında ise nasıl bir adalet sağlama metodudur bu? "kullanıcılardanbazılarının sabahtan akşama bilgisayarı açık torrent kastırıyo cayırcayır, ama bak diğer çocuk haftadan haftaya bi lost indiriyo, iksi de sınırsız halbuki. yazık günah diğerine!" diyor bu ..... telekom.
İster 49 ister 99 beni ilgilendirmez ben sadece Girerim TTnet'in sitesine orada yazılanları buraya aktarırım arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışırım.30 kere aynı şeyi söylemenin bi anlamı yok.
Koyu ve büyük harfle yazmayınız lütfen forum kurallarını okuyunuz.
İster 49 ister 99 beni ilgilendirmez ben sadece Girerim TTnet'in sitesine orada yazılanları buraya aktarırım arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışırım.30 kere aynı şeyi söylemenin bi anlamı yok.
forum kurallarında bahsedilen küçük harfle büyük harfi ayırt edemeyen biriyle tartışma yapacak değilim. ben sadece aynı fiyata 1 mbit sınırsız bağlantıyı 4 ytl daha fazla vererek 8 mbit e çıkaracağını sanan kullanıcıların nasıl kandırıldığını anlatmak istedim ki bunu da gözden kaçmaması için koyu ve altı çizili yazdım. ttnetin sitesinde benim dediğim bu 15 gb olayı ilk bakışta görünmeyecek şekilde yazılıdır
http://www.ttnet.com.tr/web/243- ... kullanim_uygulamasi
fiyat tarifesinde yazmaz. ona göre siteden bakmaya devam et sen ama anlamadığın bilmediğin konular hakkında yanıt yazmayın ya her konuda konuşmak zorunda değilsiniz. ister 49 ister 99 beni ilgilendirmez ne demek ? yanlış yönlendirme yapmayın !
Koyu ve büyük harfle yazmayınız lütfen forum kurallarını okuyunuz.Boş boş konuşma, arkadaş birsürü kullanıcının düştüğü hatayı açıklamış işte ne güzel. Neyin ne olduğunu bilmiosan da ister 49 ister 99 farketmez, insanları yanlış yönlendirme.
8 mbit sınırsızın ücreti aylık 99 liradır8 mbit sınırsızın ücreti aylık 99 liradır bu yazıyı kaç puntoyla yazdın gözün kör galiba onudamı sana söyleyeyim.Ben ttnet'in sitesinde ne gördüysem onu söylerim.
bu ttnetin bir kazığıdır
4 GB Kotalı / 8 Mbps'ye kadar hızlı paket al kotayı ne kadar aşarsan aş 61.25 TL geliyor TTNet'in sitesinde bu ibare mevcut geçtiğim 2 ay da 22 GB ve 16 GB yaptım 2 faturada 41.75 TL geldi (İlk 6 ay 9,90 TL paketi olduğu için 29,90 TL paketinde 61.25 TL oluyor. İndirme hızında da bi yavaşlık görmedim silkroad'ı denemek için indirirken 42 dk de indi düşün artık :)
8mbit'e kadar 15 gb adil kullanım sınırı olan paketi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ancak şu ana kadar herhangi bir hız sorunu yaşamadım. (Aylık ortalama 75-80 gb veri indirme) Zaten şu var ki adil kullanımı uygulamaya koyabilmeleri için bağlı bulunduğunuz santrallerin otomatik olarak hızı düşürmeyi desteklemesi gerekiyor. E Türkiye'de altyapı yatırımının 0'a yakın olduğunu düşünürsek, bu böyle de devam edecektir.
Tabi büyük şehirlerde durum ne olur bilemiyorum :)