25 Mart'ta piyasaya çıkacak olan Crysis 2'nin dijital sürümü TTNET abonelerine uygun fiyattan satışa çıktı. Eğer TTNET abonesi iseniz oyunun ön-siparişini buradan verebilirsiniz.
Ön-siparişi verenler Crysis 2 piyasaya çıktığı gün CD KEY ve indirme linkine kavuşacaklar. Peki ödeme seçenekleri nasıl mı? TTNET 3 çeşit ödeme imkanı sunuyor. Ödeme şeklinize göre de fiyatta küçük değişiklikler olabiliyor.
Eğer ödemeyi ADSL faturanız yoluyla yapmak isterseniz tek seferde 59.95 ytl faturanıza yansıyacak. Ayrıca 12 Taksit yapıp aylık 4,99 YTL de ödeme yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra Kredi Kartı veya mobil ödeme imkanı da sunulmuş.
TTNET Abonelerine Crysis 2 Dijital Sürüm 59.95 TL
Daha önce Warband'i almıştım ttnet oyunun sitesinden, yine gayet hesaplıydı. Bunu da oradan alabilirim, teşekkürler.
O da bir şey mi? Torrentleech üyelerine bedava!
Not: Biraz ahlaksız bir espri oldu ama yapmadan geçemedim
Abone olmadan alamazmıyız bu fiyata ?
Arkadaşlar bakın ben aldım diyelim ki aldıktan sonra bu oyunu Ttnet'in dandik launcherı ile çalıştıracaksam hiç almayayım çünkü hiç sevmiyorum çok kullanışsız ve bence gereksiz. Bir de sonra değiştirirsem gider mi benim oyunum Cd key veriyorlarsa gideceğini sanmam ama yine de Ttnet in oyun launcherı ile ise belli olmaz. Cevaplarsanız çok iyi olur az zaman kaldı oyunun çıkmasına.
Düzenleme: TTnet'e mail attım ve bugün aradılar. TTnet Oyunmatik ile çalıştırmıyoruz oyunu. Eğer öyle olsaydı almamak için başlı başına bir sebep olurdu benim için. İnternet sağlayıcınızı oyunu aldıktan sonra değiştirseniz bile oyun sizde kalıyor ve eğer taksit ile aldıysanız kalan tutar son faturanıza ekleniyor. Onun dışında sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.