TTNET Antivirus

devrimsavas
03-12-2010, 10:57   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

Herkese Merhaba. Bugün TTnet bilgilendirme servisinden aradılar. TT-net antivirus çıkarmış. Fiyatı gerçekten de 3 tl.

buraya kadar iyi ama internet sitelerinde bir test sonucu göremedim. Herhangi bir karşılaştırma da bulamadım. Fikir olarak gerçekten çok iyi 3 tl ye antivirus paketi. ama benim merak ettiğim şey ne kadar koruyup korumadığı. 

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

bosluk
03-12-2010, 11:02   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

http://www.ttnet.com.tr/web/266- ... et_guvenlik/kisaca/

Erşah
03-12-2010, 11:21   |  #3  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

Hiç uğraşmaya değmez.Piyasada bir dünya anti virüs var.İndir birini , kur , güncel tut , emin olmadığın siteye girme tamamdır.

Kapalı Hesap (172709)
03-12-2010, 11:33   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj

http://doctus.org/forumdisplay.php?f=217

buraya bir bakın
kolay gelsin.

devrimsavas
03-12-2010, 12:21   |  #5  
OP Üye
86 mesaj

anladığım kadarıyla TTnet McAfee programını ya da onun budanmış versiyonunu veriyormuş. Okuduklarım iç açıcı değil. Zaten MSE, avira Premium spybot kullanıyorum. yani sanırım paradan ziyade TTnet'in sattığı program çok da güvenilir değil. Zaten TTnet heryeri yasakladığı için yakında en ufak virüs tarama programına bile ihtiyaç duymuycaz. bir tek e-devlete ulaışırız heralde. eh o da sürekli çöktüğü için TTnet dediğini yapacak virüssüz internet olacak. Çünkü internet olmayacak :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Kapalı Hesap (172709)
03-12-2010, 12:44   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: devrimsavas  
anladığım kadarıyla TTnet McAfee programını ya da onun budanmış versiyonunu veriyormuş. Okuduklarım iç açıcı değil. Zaten MSE, avira Premium spybot kullanıyorum. yani sanırım paradan ziyade TTnet'in sattığı program çok da güvenilir değil. Zaten TTnet heryeri yasakladığı için yakında en ufak virüs tarama programına bile ihtiyaç duymuycaz. bir tek e-devlete ulaışırız heralde. eh o da sürekli çöktüğü için TTnet dediğini yapacak virüssüz internet olacak. Çünkü internet olmayacak :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

budanmış versiyonunu doğru gözlem bencede sizin dedeğiniz gibi

bende verdiğim linkte bulduğum norton 360  90 günlük denem sürümünü kulanıyorum
artı
Malwarebytes Anti-Malware 1.50Spybot Search & Destroy 1.6.2bu ikisini
kolay gelsin

mcafee23 ayrılmıştır
03-12-2010, 14:17   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

en bedava antivirüs bile ttnet'in çıkardığından iyidir
Ayrıca ttnet bu servisleri bedava veriyor

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 03 Aralık 2010 14:20
TcTuRkTc
03-12-2010, 16:43   |  #8  
TcTuRkTc avatarı
Yıllanmış Üye
247 mesaj

McAfee çok sağlam bir güvenlik programı.1,5 yıldır kullanıyorum.Hiç bir problem yaşamadım.Gerçekden sağlanabilecek en üst düzeyde güvenliği sağlıyor.Ama ttnet için yapılmış budanmış versiyonu bilmiyorum.Zaten işin içinde Ttnet Adı var ise o işden hayır gelmez.Ttnet yazısını gördüğüm güven duygusu filan kalmıyor.Dolandırıcılık geliyor aklıma hemen. :D

devrimsavas
03-12-2010, 17:39   |  #9  
OP Üye
86 mesaj

valla benim de aynı şey aklıma geldi Bugün telefon çaldı bir kızcağızı görevlendirmişler. elindeki metinden internetin ne yaramaz biryer olduğunu okudu. Kıza acıdım gerçekten. Ona piyasada olan ve şu anda elimde kullanmakta olduğum (Avira Premium 6 aylık tam sürüm, Spybot MSE ve Antimalware) paketlerde kıyaslamam gerektiğini söyledim .TTnet adı zaten biraz rahatsız etti. Virüssüz interneti İnternetsiz internet olarak anladıkları için herhalde. 

Bence de pek hayır gelmez o paketten. kesin olmadık birşey çıkar. mesela tam koruma: Nasıl? interneti kestik. falan gibilerinden.  McAfee iyi mi bilmiyorum çok olumlu şeyler okumadım. ama tabi bilemiyorum. TcTuRkTc iyi demiş. TTnet adıyla ilgili :)

HugOBoss___
03-12-2010, 18:02   |  #10  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

Valla ben windows 7 de antivirüs ihtiyacı şimdiye kadar duymadım, tavsiye ederim eğer yok ise... ;)

MertBJK1903
03-12-2010, 18:08   |  #11  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

mcafee fena değildir fakat büyük ihtimal ttnet en kötü sürümünü verir belkide ücretsiz olanını verir:D

devrimsavas
03-12-2010, 18:48   |  #12  
OP Üye
86 mesaj

Valla Mert benim de aynı şey aklıma geldi. Sanırım arayüzünü TTnet yapıp bedava versiyonunu vereceklerdir.  Yine de benim görüşüm TTnet giriyorsa araya o bilgisayarın internete girmesini unutun derim :D

kyotoprotokolü
03-12-2010, 21:23   |  #13  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

3tl vermeye de değmez bence.

Zaten bir sürü ücretsiz antivirüsler var. Onlarla TTnetin ki arasında fark olacağını zannetmem.
3Tl vermeyede değmez yani. Boşuna uğraş bence...

Ayrıca bazı zamanlarda antivirüs kampanyaları çıkıyor. Onlardan da faydalanabilinir.

Örneğin; Şuan windows 7 de McAfee IS 6 aylık kampanyası var. Beğendim. güzel idare ediyoruz.

Ayrıca aynı anda Kasper 1 senelik ve Panda Cloud 1 senelik kampanyalar da çıkmıştı.

Nicoll
03-12-2010, 22:19   |  #14  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Keşke beni de arasalar, ben konuşmamızı kayıt edeceğim; sonra dinleyip gülmek için Kahkaha
Ben Linux kullanıyorum, onun için de antivirüs var mı veya Pardus ya da Ubuntu depolarından indirebilir miyiz diye soracağım :)
Bazıları o ne diyor... Kahkaha

devrimsavas
03-12-2010, 23:15   |  #15  
OP Üye
86 mesaj

Ya Nicoll ben o kıza acıdım. Zavallı işini yapmaya çalışıyordu. ama bir ilkokul öğrencisi gibi elindeki yazıyı okuyunca ne deyim ekmek parası. Neymiş internet çok kötü adamlarla doluymuş ve bu kötü adamlara dersini veriyormuş Ttnet. ben şunu kullanıyorum bunu falan deyince hhhımm dedi bir sonra. Eh ben sonra akşam ararım dedi. Tırstı herhalde aramadı bir daha :).

Nicoll
03-12-2010, 23:30   |  #16  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Ya Nicoll ben o kıza acıdım. Zavallı işini yapmaya çalışıyordu. ama bir ilkokul öğrencisi gibi elindeki yazıyı okuyunca ne deyim ekmek parası. Neymiş internet çok kötü adamlarla doluymuş ve bu kötü adamlara dersini veriyormuş Ttnet. ben şunu kullanıyorum bunu falan deyince hhhımm dedi bir sonra. Eh ben sonra akşam ararım dedi. Tırstı herhalde aramadı bir daha :).
Eğer o kız beni de arar ve antivirüs satmaya kalkarsa onu evime davet edip (acıdığım için) özel Linux dersi vereceğim... Sonra elindeki yazıyı da bırakıp sular seller gibi doğaçlama ve aklıdan okumaya başlayacak...

İnternetteki kötü adamlar Linux'a bir şey yapamıyorlar, dolayısıyla antivirüse gerek kalmıyor derim. Hem benim evimde oyuncak penguenler falan da var, eğer Linux'u beğenmezse oyuncaklarla oynar canı hiç sıklımaz. Belki de sever beni kim bilir...Gülümseme

MertBJK1903
04-12-2010, 12:36   |  #17  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

Benide aradılar fakat beni bir erkek aradı ilk başta biraz korktum:DArdından internetteki zararlıları anlattı ve başımıza gelecekleri söyledi ve verdikleri antivirüs programını önerdi.Bende bu program değerlendirmelerden kaç puan aldı dedim adam sustu.Hangi sürümünü veriyorsunuz dedim sustu.Ücretsiz MSE var dedim yine sustu.Kaspersky kullanıyorum dedim sistemi kasar dedi.Linuxum da var dedim ve dediği şey şu o sistemlerin koruması düşük mutlaka antivirüs lazım dedi.Bende pisiden indireyim mi dedim o ne?dedi.Bende tamam gerek yok bende zaten en iyi antivirüs var dedim parasını bile söyleyemeden kapattı.
Bu adam o kızdan beterdi.

Son Düzenleme: MertBJK1903 ~ 04 Aralık 2010 12:37
devrimsavas
04-12-2010, 12:51   |  #18  
OP Üye
86 mesaj

kızın adını mı sorsaydım ne. Hanfendi çok müşkil durumdayım buluşup bu internetteki kötü adamları nasıl yakalarız onu bir tartışalım diye.ben bir virüs avcısıyım. Matrix nedir ben kralıyım falan falan. :D bari oradan bir kazanç olsaydı. Neyse artık :D

MertBJK1903
04-12-2010, 21:09   |  #19  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

kızla buluşucaksın bi bakçan karşında gargamelin kadın versiyonu:D

devrimsavas
04-12-2010, 23:02   |  #20  
OP Üye
86 mesaj

Ttnet ile maceram devam ediyor. Kızımız gene aradı. bu defa hazırlıklıydı . Önce gene aynı şeyleri söyledi. ben de yok kalsın dedim sağolun. Neyse bu defa saldırı şeklini değiştirdi. Efendim telefonun sahibi siz değilsiniz biz sahibi ile görüşcez dedim. Hanfendi dedim bakın anacığım sadece facebook kullanır anlamaz o virüsten mikroptan. Yok efendim illaha onla görüşmem lazım dedi. Ben de yani ille bilgilendireceksiniz mi dedim? evet ille de bilgilendirilecekmiş. Neyse peki dedim sonra gene arayın. Bu arada dün konuştuğumuza dair işmar etti. Şimdi stratejiye bak nasolsa annesi anlamaz yuttururuz diye.

ille de bilgilendirecekmiş. vay bee ne bilgili TTnetimiz var. :D

macera sürüyor. :D:D:

MertBJK1903
05-12-2010, 10:40   |  #21  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

onlar inatçıysa biz daha çok inatçıyız

TcTuRkTc
05-12-2010, 22:26   |  #22  
TcTuRkTc avatarı
Yıllanmış Üye
247 mesaj
Ttnet ile maceram devam ediyor. Kızımız gene aradı. bu defa hazırlıklıydı . Önce gene aynı şeyleri söyledi. ben de yok kalsın dedim sağolun. Neyse bu defa saldırı şeklini değiştirdi. Efendim telefonun sahibi siz değilsiniz biz sahibi ile görüşcez dedim. Hanfendi dedim bakın anacığım sadece facebook kullanır anlamaz o virüsten mikroptan. Yok efendim illaha onla görüşmem lazım dedi. Ben de yani ille bilgilendireceksiniz mi dedim? evet ille de bilgilendirilecekmiş. Neyse peki dedim sonra gene arayın. Bu arada dün konuştuğumuza dair işmar etti. Şimdi stratejiye bak nasolsa annesi anlamaz yuttururuz diye.

ille de bilgilendirecekmiş. vay bee ne bilgili TTnetimiz var. :D

macera sürüyor. :D:D:

hikaye ye bak ya....illede bilgilendirceklermiş.hahahahaha.  Dolandırıcı pislikler.Şu alt yapıyı geliştirser.okadar dolap çevirmelerine gerek kalmıcak.:)

devrimsavas
05-12-2010, 22:42   |  #23  
OP Üye
86 mesaj

ya bu öteki anlayışlardan farklı değil ki. seçim yaklaşıyor çevreme bakıyorum. Gene sağlam kaldırımlar sökülüyor yerine yenileri yapılacak. Tabi kimler ne haksız para kazanacak bilmem. Ne altyapı geliştirmesi ne de gerçek icraat var. Bu anlayış böyle hızlı trende de böyle olmadı  mı. ? yani sürekli utanarak söylesem de ülkemize özgü birşey. Göz boyama demo cafcaflı laflar. ama altı boş sıfır. heryerde bu anlayışı görmüyor muyuz? yazık yaa

devrimsavas
05-12-2010, 22:52   |  #24  
OP Üye
86 mesaj

Birtakım adamlar neyi görüp neyi görmememiz gerektiğine karar verebiliyorlar. İstediklerini yasaklayabiliyorlar. neden nasıl ne için bilinmez. Bilinir aslında ben ütü kafalı adamlar diyorum bunlara. Şekil şimal dikkat edilir. Ne yapıldığına dikkat edilmez. Onca üniversite var ne oluyor nereye varıyor. Binlerce öğrenci öğretim üyesi memuriyet anlayışında kırtasiye ile uğraşıyor ne bilim ne teknik adına bireşy çıkmıyor. Bu canım güzelim vatanımda bunları görmek beni sahiden de üzüyor.

MertBJK1903
06-12-2010, 17:36   |  #25  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

hızlı tren dedimde aklımda geldi bizim araba kapının önünde yatıyor binemiyoruz benzin çok pahalı duruyo orda