TTNet Bu Kadarda Olmaz !
ttnet kadarını görmedim. sözleşme var ttnet'te sözleşme bitsin smile geçmeyi düşünüyorum :S
sizce suç ttnettemi türktelekomdamı ?
Kardesim sizin oraların sorunudur . ßakim calismasi wardir . Ben TTnet Kullanicisiyim 8 Mbps Netlimitsiz Paket Kullaniyorum Gayette Memnunum Download Yaparken 850kb/s Cakiom Daha Ne . Sen İnternet baglantı ayarlarini kontrol et bakam renkleri fln olmadi DNS ayarlarini OTO yap olmadi Hiz Sınırlamasi isine fln girdiysen onlari kapa En sonunda Modeme Reset At Sonuclari yaz bakam
Ben Antalyadayım. Genelde pek sorun çıkartmaz ama bu sefer ne olduysa oldu.... Ayrıca TTNetten memnun olan 1 kişi gördük :)
böyle sorunlarda ilk önce hatayı dns'de arayınız
geçen gün ben open dns ile aynı sorunu yaşadım geçici olarak google dns kullandım
ikinci olarak da IP'nizi yenileyin.Bazen santrallerdeki bazı IP setlerinde problemler olabiliyor.
kablolu net var ise neden ttnet bağlanıyorsunuz ki ?
yok ise birşey demiyecem
ayrıca 8 mhps koca bir kandırmacadır ttnetin verebileçeği en yüksek hız 2 mhps dir
kablolu net var ise neden ttnet bağlanıyorsunuz ki ?uydunet (kablonet) bende evde kullanıyorum kesinlikle mükemmel..
yok ise birşey demiyecem
ayrıca 8 mhps koca bir kandırmacadır ttnetin verebileçeği en yüksek hız 2 mhps
8mbps nasıl kandırmacadır? ben tam 8 alıyorum santrale yakınmışım ayrıca hız düşümü yaşamadım..
bugün malesef antalya geneli bir sorun var belki hava soğuk kablolar buz bağladığından yeterli besleyemiyor. zaten telekomun safsatası bitmiyorki yok santral yok cart yok hava yaptı yok bilmem ne hergün bir bahaneleri mevcut.
neyse telekom herkese çeşitli boylarda birer adet kazık veriyor zaten binasına adım attığınız dakikdan itibaren yapacak birşey yok.
eğer gerçekten santral ile alakası var ise ( buna inan insanın aklından şüphe duyarım zaten ) neden acaba eskiden kendi bünyesinde barındırdığındada aynı sorunları yaşayan uydu net özel sektöre düşünce nasıl olduda santral sorunu tamamen kalktı merak ediyorum ve kablonetin dağıtım merkez noktası ankara ve ankara antalya arasındaki mesafeyi hesaplayacak olursak sonuç ortada saç teli kalınlığındaki bir kablo ilede zaten ancak bu kadar verim alınabilir.
Almışlar öküz oğlu öküz mühendisleri daha direnci bilmeyen kablo kesitinide hesaplayamıyorlar zaten 16 mbit ve 8 mbit veriyi verdiklerinde saç kılı kalınlığında kesiti olan bakır tel ilemi daha iyi iletilebilir yoksa 2.5 mm kalınlığında kesite sahip bakır kablo ilemi ?
cevabı için kafa yormaya gerek yok lise yada orta son sınıfı öğrencisi olupta bu işlere yatkın öğrencilere verseler onlar bile rahatlıklan gerekli olan kablo kesitini hesaplayabilir.
süperonline firmasının döşediği fiber kablo sistemindeki kablo kesiti zaten çok abartılı boyutta ama ileriy dönük hesaplattıkları için normal değerlerde başka türlüde kaliteli bir hizmet verme imkanı yok yakında telefon teli zorunluluğunuda kaldırdığında süperonline firması telekomu yerin dibine gömecek.
TELEKOM SEN GİT KUMSALDA KUM KALE YAP ANCAK ONA YETER ZEKA SEVİYEN BU İŞLER PARA YOLMAK İLE OLMUYOR MADEM YOLUYORSUN VERECEKSİN GERÇEK 8 MBİT VE 16 MBİT İNTERNETİ !!!
bu arada benim download 530 upload 630 bu nasıl 8 mbit internet ise herhalhe kıç tarafından veriyorlar interneti bana telekomun.
tebrikler! black_flood!!! 10 numara yorum!!!
E yuh yani ttnet! Yazık günah bize ya. Üç beş kuruş para kazanmak için yırtınıyoruz onları da ttnete veriyoruz. Ayıp ya ayıp!!!
Yok mu ithal internet diye birşey? Hiç fena olmazdı! :D
eğer fiber net imkanınız varsa fiberoptik superonline 10mb e kadar ayda 49lira sınırsız kullanın.. eğer fiber imkanınız yoksa size 2 seçenek sunuyorum:
1: smile adsl 8mb e kadar - ayda 49 lira sınırsız
2: kablo net 1mb e kadar - ayda 29 lira sınırsız
karar sizin