Merhabalar...
2 gün önce net aldım eve.Kotama şifremi ve adımı girerek bakabiliyordum yalnız aynı işlemi yapınca bu sefer giriş geçersiz diyor... kodu küçük harfle giriyorum bende bir sorun yok.. şifre çalınmasından şüphelendim... yardım edebilir misiniz?
ttnet'de kotama bakamıyorum ..........
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
şifren çalınmış olabilir dediğin gibi ama bence böyle düşünmeksizin girdiğin bilgiler doğru mu ona bir bak; ayrıca kodları doğru girdiğine emin misin? Aynı sayfada bir kez hatalı giriş yapınca sayfadaki o kod değişmiyor ve şifreyi ve hesabı doğru da girsen geçersiz oluyor. O yüzden her hatalı denemeden sonra sayfayı F5 ile yenileyin ve öyle bir kez daha deneyin.
Yıllanmış Üye
197 mesaj
Şifren çalınsa internete de bağlanamazsın modemde aynı şşifreyi kullanıyor :)
Ama o kodların sorun çıkarttığı bir gerçek bende de sürekli hata veriyor.
Üye
68 mesaj
aynı sorunu bende 2 gündür yaşıyorum kotama bakamıyorum iletişim adreslerine mail attım ama hala bir cevap alamadım bana kotamı göstermezlerse ben nası kotayı aşmamaya dikkat ediyim sonrada fazla para istemeyi bilirler.
nasssmiaynı sorunu bende 2 gündür yaşıyorum kotama bakamıyorum iletişim adreslerine mail attım ama hala bir cevap alamadım bana kotamı göstermezlerse ben nası kotayı aşmamaya dikkat ediyim sonrada fazla para istemeyi bilirler.neden bakamıyorsun, hata ne?