TTnet'e Gönderdiğim şikayet Maili

TuncaBozkurt
27-08-2009, 15:15   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Alıntı: Mustafa Deniz  
4-Hiç kimsenin TTnet personeline laf söylemeye hakkı yoktur. Onlarda geçimini sağlamak için çalışıyorlar,
onların görevleri zaten bi yere kadar. arkadaşların bahsettiği küfürleri personeliniz değil TTnet kurumu ve üst düzey yöneticilere olduğunu düşünüyorum.
4440375'te insanlara yardımcı olan(!) kişiler de aynı küfürleri yiyorlardır. Arayınca sadece klasik olarak "Modeminizin kurulumunu yeniden yapın" veya "Modemin fişini çekip 15-20 saniye sonra yeniden takın"dan başka bir şey yaptıklarını görmedim. Hatta bir keresinde beni salak yerine bile koymuştu.

Nickotin
27-08-2009, 18:15   |  #27  
Yıllanmış Üye
290 mesaj
Alıntı: FORMAT ZEDE  
bende telekom çalışanıyım şu an ...TTNET PAHALI DİYENLER 3G İLE GÖKDELEN ALSINLAR O ZAMAN...
Bu arkadaş ttnet'de çalıştıkdan sonra DNA'sı değişmiş heraldeki...
Normal bir insanın yazıcağı şeyler değil...

poetic
13-10-2009, 16:43   |  #28  
Taze Üye
10 mesaj

Öncelikle kendi sorunumu anlatayım.

Yaklaşık bir buçuk yıldır ping sorunu yaşıyorum.25-40 arası olması gereken ping 40-300-700 çizgisinde seyrediyor.Bunun belli nedenleri vardır,gelin o maddeleri sıralayalım..

*pc'de trojen vardır. - ( pc'de trojen yok )
*Ağı paylaşımlı kullanıyorsunuzdur.- ( hayır sadece ben kullanıyorum )
*Serverdan kaynaklanan bir sorundur.- ( hayır tüm serverlardan aynı pingi alıyorum ve benim dışımda o an serverda olan diğer kişilerin pingi normal,sadece benim gibi ttnet zedelerin ki yüksek )
*ttnet santrali yetersizdir,yoğunluktan dolayı bağlantı kasıyordur.Sürekli 444 0 375'i ararsınız ve doğal olarak hiçbir sonuç alamazsınız.Burdaki telekom müdürlüğüne gidersiniz.Evet bir sorun var 15 gün için çözücez derler ama aradan 6 ay geçer.Gidersiniz bu kaçıncı 15 gün dersiniz.Yetkili kişi derki - siz nasıl madursanız bizde maduruz,sürekli aynı santral ile ilgili şikayet alıyoruz.Santrale montajını yapmamız gereken malzemeler henüz Ankara'dan gelmedi.Her gün bileşim müdürü ile konuşuyorum - der ve siz bu acizlik karşısında dumur olursunuz.
*( buda extra madde ) sizinle aynı santrale bağlı olan ve kendiside ttnetzede olan bir arkadaşınıza ttnet'ten telefon gelir.Hızınızı net pakete geçirelim bir kaç liraya hızınız 8 megabit olsun denir.Arkadaşda kabul eder ama gelin görün ki santral en fazla 4 megabiti desteklemektedir.Yani ttnet kendi santralinden habersizdir.

Şimdi burdan ttnet çalışanına ve onu savunanlara yazıyorum..

* İnsanlara ölüyü gösterip sıtmaya razı etmeyin..
* Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin..

Sonuçta olan nedir? kocaman bir hiç.Aynı ttnet'in kendi gibi kocaman bir hiç...

Son Düzenleme: poetic ~ 13 Ekim 2009 16:47
teksalih
01-11-2009, 00:19   |  #29  
Yıllanmış Üye
157 mesaj

arkdaşlar zaten size 8mbit garanti etmiyorki hat ne kadar desteklerse abimde fransada 16 mbit abonesi ama hattı 5mbit desteliyor 5mbit kullanıyor sorun yok adsl standartı fiber de böyle olmuyor

feelcasper
08-01-2010, 09:49   |  #30  
Taze Üye
1 mesaj

Dolandırıldık
.01.2010 pazartesi mağzama  ttnet güncelleme yaptıklarını söyleyen iki bayan geldi.sadece hızımızın yükseliceğini söyliyerek nüfus cüzdanımızın fotokopisi ve form olarak bir kağıt imzalattılar .daha önce geçtim hatlar elverişsiz diye geçemediğimi söyledim yeni hatlar kurulduğunu ifade ettiler.ben interneti çok kullandığımı fiyat farketmediğini 15 gb da kadar 8 Mbps  sonrada 512 Kbsy düşen uygulama istemiyorum özellikle belirttim.onların sadece hızınız 8 mgps geçecek paket olmadığını özellikle söylediler.

gittikten sonra türk telekomu aradım bağlı bulunduğum küçükköy santralın telefonunu verdiler 649 70 00 santraldaki görevli.
iki numara verdi müşteri hizmetlerinin 609 30 40 - 649 70 14 defalarca aramam rağmen kendilerine ulaşamadım.santraldeki arkadaşın sigara molası vermişlerdir ara ara arayın demesi üzerine devamlı aradım ulaşamadım
 06 ocak 2010  hattımın 8 mgps geçtiğini öğrendim ve geçilen tarife 65 tl tarife gelen arkadaşlar bunun sadece hız arttırımı olduğunu ifade ettiler.defalarca sormama rağmen resmen dolandırıldık.artık ttnet dolandırmak için adam dolaştırıyor dolandırmıyorsanız ozaman gönderdiğiniz elamanların bilgilerini kontrol edin..
ben eski tarifeme dönemiyorum .bir ay aradan geçmesi lazımmış ne güzel tezgah..burda bütün esnafı dolandırdılar.ttnete defalarca mail atmama telefonla aramama rağmen dönmediler.

TuncaBozkurt
08-01-2010, 23:31   |  #31  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: teksalih  
arkdaşlar zaten size 8mbit garanti etmiyorki hat ne kadar desteklerse abimde fransada 16 mbit abonesi ama hattı 5mbit desteliyor 5mbit kullanıyor sorun yok adsl standartı fiber de böyle
O zaman neden 16 Mbit'lik tarife almış ki?

Banned
03-02-2010, 18:49   |  #32  
Banlandı
12 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
Cesur boşuna uğraşıyorsun.

Kimse tınlamıyor. TTNET e ciddi rakip çıkmadıkça istersen ttnetin sunucularını çökert gene birşey yapmazlarr...

boşuna uğraşma.

TTnet masef tekel konumuda ve quiknet gibi işini ciddi yapan fiberoptik şirletlerinede ciddi baskılar yapmaktadır.Bu yüzden quiknet her yerde hizmet veremiyor.

bektor
01-05-2010, 15:36   |  #33  
Taze Üye
1 mesaj

ttnet abonesiyim sizden ricam olacak benim modem sorunlu sorunuda interrecegim zaman tellefon acık tutmama sebep oluyo bu durumu nasıl düzeltirim acil yardım edermisiniz tşkler

cluester
14-10-2010, 11:05   |  #34  
Taze Üye
1 mesaj

Ya arkadaşlar bırakın bunları ben 4 gündür tarife bile değiştiremiyorum.Siz kalkmış yok altyapı yok pahalı falan filan diyorsunuz.Bağlantının yavaşlığını ve sürekli kopmasını söylemiyorum bile.Faturadanda iptallerde ya da tarife değişikliklerinde sağlam geçiriyorlar.Ben şahsen smile adsl den yanayım.telefondan hertürlü yardımı sunuyorlar ne kimlik fotokopisi ne başka bişey başvur 5 dakikada tamam herşey.ttnetten gına geldi artık hava bozar bağlantı kopar tarife değiştirmek istersin yok kimlik fotokopisini faksla sonra şu numarayı ara yine olmaz.tekrar ararsın şikayet yazalım der.sonuç yine hüsran yine zaman kaybı

Netron
15-10-2010, 22:17   |  #35  
Yıllanmış Üye
468 mesaj

Bu maili okuyan kişi okumayı bitirdikten sonra siktir der çöp kutusuna atar bende söylemesi bu şekilde tepkilerinizi maille vereçeğinize gruplaşarak sokağa dökülerek verin daha etkilidir.