Bakalım bu mesajımla ilgilenecekler mi...
Tüm sitelerde, internet kullanılan heryerde küfür yiyor ttnet. Hiç mi duymuyorsunuz bunları. Dünyadaki en yavaş ve en pahalı interneti kullanmamız sizin için hiç mi önemli değil. Ben şahsen bıktım tüm bunlardan. Ya adam gibi hizmet verin. Ya da çekilin bu ortamdan. Hele şu internet bağlantısı için telefon baglantısının şart koşulması heryerde ortaklaşa internet kullanılmasına neden oluyor. Sonra da herkes tek internet kullansın diyorsunuz. Bence kusuru kendinizde arayın. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Sizi savunmam da işe yaramadı. Türkiyenin en büyük teknoloji sitesindeki blogumda her ne kadar sizi savunsam da herkes zıt görüşte ve HAKLILAR. Konuya şu linkten göz atmanızı ve yorumları da okumanızı tavsiye ediyorum. https://www.chip.com.tr/blog/hack ... -ttnet-in_2628.html
Herneyse laf o kadar uzun ki. Kısaca özetlemek istiyorum. Sadece benim degil tüm türkiyenin ortak sorunları şunlar:
1)- internet hızları çok yavaş.
2)- Fiyatlar çok yüksek özellikle dar gelirli bir ülkeye göre.
3)- Telefon zorunluluğu olması.
4)- Tecrübesiz ttnet personelleri.
En basitinden 1 internet hattı bağlarken başka birinin hattını kesmeleri. Ya da teknik yönden bilgisiz olmaları.
Bu şikayetime mutlaka bir cevap istiyorum. Sonuçta ben de ttnet kullanıcısıyım. Her ne kadar hat kardeşimin üzerine olsa da parasını ben ödüyorum. Rezilliğini de ben çekiyorum. ayda 60 tl veriyorum 1 mbite tel + adsl. Bu para benim için yüksek bir miktar, bu hız da benim için yetersiz bir hız.
Msn listemdeki bir arkadaşımın nickini aynen yazıyorum. "Googleye giriş 10 saniye, youtubeden 6 dakikalık bir videoyu izlemek 23 dakika. TTNET'in 1 saniyede yediği küfür, pahabiçilemez."
Neden kendinize laf söyletiyorsunuz ki. Kazandığınız paranın bir kısmını altyapıya ayırsanız çözülecek sorunlar bunlar.
Mutlaka cevap bekliyorum. Mail adresim. Reel adresim. telefon numaram herşeyim ortada. Eğer yanlış birşey dediysem de yanlışımı düzeltin.
İyi çalışmalar.
Pek önemseyeceklerini sanmıyorum ama bir umut yazıp gönderdim işte.
EDİT:
8 gün sonra yani bugün yani 27 agustosta ceap maili geldi arkadaşlar.
Sayın Cesur Gürsel,
TTNET A.Ş. olarak hizmetlerimizi her alanda daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, her türlü öneri ve düşüncenizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.