Telekomünikasyon sektörünün prestijli etkinliklerinden biri olan CommsMEA ödül töreninde TTnet de “Yılın Internet Servis Sağlayıcısı Ödülü”ne layık görülmüş kendi adıma tebrik ediyorum ülkemiz için önemli bi gelişme bu yurtdışında da ödüllendirilmemiz güzel oldu ülkemiz daha çok böyle şeylerle anılır inşallah
TTnet'e ödül
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj
ttnetin türkiyede 1. int. sağlayıcısı olması büyük(!!) bir başarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
limpTelekomünikasyon sektörünün prestijli etkinliklerinden biri olan CommsMEA ödül töreninde TTnet de “Yılın Internet Servis Sağlayıcısı Ödülü”ne layık görülmüş kendi adıma tebrik ediyorum ülkemiz için önemli bi gelişme bu yurtdışında da ödüllendirilmemiz güzel oldu ülkemiz daha çok böyle şeylerle anılır inşarkadaşlar türk telekomun sahipleri zaten yabancı yurt dışında türkiye değil gerçek kişiler ödül aldı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Aman ne büyük ödül.Kullanıcıların %90'ına yakını memnun değil.Ne biçim bir ödül.Şahsen ben bu ödülü ttnetin hakettiğini düşünmüyorum...
urkatat ın dediği gibi.
Adamlar tekel be.Başka alternatifleri yokki.
Yıllanmış Üye
2,103 mesaj
FatturAman ne büyük ödül.Kullanıcıların %90'ına yakını memnun değil.Ne biçim bir ödül.Şahsen ben bu ödülü ttnetin hakettiğini düşünmüyorum...haklısın iki sene içinde türk telokom bayine en az 10 defa mail yolu ile en az 50-60 defa internet sorunları için şkayet ettim ama alışmışlr şikayete hiç önemsemiyorlar zaten beni iki sene kendilerine sözleşme ile bağlamışlar gerisi öenmli değil diyorlar
urkatat ın dediği gibi.
Adamlar tekel be.Başka alternatifleri yokki.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
FatturAman ne büyük ödül.Kullanıcıların %90'ına yakını memnun değil.Ne biçim bir ödül.Şahsen ben bu ödülü ttnetin hakettiğini düşünmüyorum...
urkatat ın dediği gibi.
Adamlar tekel be.Başka alternatifleri yokki.Fikrine saygı duyyorum ama biz şey var eger memnun degilsen o saglayıcıyı kullanmazsın.fakat bizim genelimizde bu var şikayet ettiğimiz halde o şeyi kullanmaya devam ediyoruz.tepkimiz sadece kötü vs gibi şeylerle ifade ediyoruz.begenmiyorsan bi ürünü almayacaksın,hizmeti mi kötü kullanmayacaksın bak bi daha aynı sorunlar yaşanıyor mu.
Yıllanmış Üye
2,103 mesaj
e2008çok haklısın ama benim yukarıda yazdığım mesajı bir oku iki sene geçmeden mennun olmasanda adamlar seni kendilerine bağlamış eğer ttnet in bu kadar basit bir düzen olduğunu bilseydim zaten imza atmazdım ancak sürem dolunca başka bir servisle anlaşacağım yani bu durumda mennun olmak ya da olmamak hiç te önemli değil ttnet açısındanFikrine saygı duyyorum ama biz şey var eger memnun degilsen o saglayıcıyı kullanmazsın.fakat bizim genelimizde bu var şikayet ettiğimiz halde o şeyi kullanmaya devam ediyoruz.tepkimiz sadece kötü vs gibi şeylerle ifade ediyoruz.begenmiyorsan bi ürünü almayacaksın,hizmeti mi kötü kullanmayacaksın bak bi daha aynı sorunlar yaşanıyor mu.
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
türkiyenin rakipsiz en büyüğü..rakibi olsa neler olur..:S
rezil bunlar ya..
Yıllanmış Üye
801 mesaj
ttnete zam mı geldi?
bu ay 29.90 deil, 30.75ytl geldi.