arkadaşlar ttnet fiber vermeye başlamış ben aradım sordum ben alabilirmişim ancak bizim sadece ana caddeye döşemişlerdi geçen sene mahalle aralarına daha gelmedi en azında görmedim ne diyelim hayırlı olsun
TTNET Fiber İnternet veriyor
işin içinde TTnet varsa hayır gelmez... Fiber internete bile XXXMbps'e kadar şeklinde koyuyorsa o hizmetten hayır gelmez... süper online'ın fiyatlarından daha uygun sanki ama hizmet kalitesini bilyoruz... SüperOnline Fiber 20Mbps gerçek sınırsız 200TL, TTnet 32Mbps sözüm ona gerçek sınırsız 150TL... 32Mbps ama 10GB kotalı... aman ne güzel... o hızla 10GB su değil balon gibi uçup gider.. TTnet'e kolunu veren kendini zor kurtarıyor... Gördün 8Mbps paketini... 880KB/s ulaşabildiğim en yüksek hız ve santral sokağın kenarından bakınca gözüküyor... taş çatlasa 750metre... bu mudur hizmet??? modem arızalı aryorum.. aldığım cevap: modemi bizden almadıysanız teknik desteği de *** alırsınız...
ne yalan söyliyeyim 2006 dan beri ttnet kullanıyorum netlimitsizdeyim 950 kb ileindirme yapıyorum ve hızım hiç düşmedi (nazar değmesin) millet 3-4 mb alıyor kaç senedir hiç bir sorun yaşamdım tt ile sadece son zamlar biraz kötü oldu o kadar ama çevremde çok şahit oldum ttnet sorunlarına bende seningibi düşünüyorum bu fiber konusunda fiberdede net bir hız yoksa ne diyeyim artık:)