TTNET GÜVENLİK UYARISI

hkkhkk
02-04-2009, 10:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj

ttnet sadece link koymuş fakat profesyonelce yapılmış bir tezgah var. telesekreter e-faturaya geçtiniz diye bilgilendirme yapıyor ardından faturanızın da olduğunu söyleyerek ödemek için 1 e tuşlayıp kredi kartı bilgilerinizi istiyor olaki veren olursa bilgilensin ekstre gelene kadar uyanmayabilir bir sürprizle karşılaşmasın aşşağıda da ttnet sitesinde tıklayanın sadece görebileceği (bence basite aldığı) uyarı yazmakta okuyun...

TTNET A.Ş. Müşterilerimizin Dikkatine!

TTNET A.Ş. Bayilerimizin Dikkatine!

TTNET A.Ş. Çözüm Ortaklarımızın Dikkatine!

Konu: Güvenlik Bilgilendirmesi

Son günlerde bazı TTNET A.Ş. müşterilerimizin farklı telefon numaralarından “TTNET Çağrı Merkezi” adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kredi kartı bilgileri istendiği tespit edilmiştir.

TTNET A.Ş. Çağrı Merkezi 444 0 375 nolu telefon haricinde başka bir numaradan arama yapmamaktadır.

TTNET A.Ş Çağrı Merkezi müşteri temsilcileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.

TTNET A.Ş müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.

Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan acilen 444 0 375 Çağrı Merkezini arayarak bilgi vermesi gerekmektedir.

TTNET A.Ş.

Banned
02-04-2009, 21:13   |  #2  
Banlandı
556 mesaj

evet bu olay gerçek bu gün ben bu duruma maruz kaldım ttnetten aradıklarını e faturaya geçileceğini 31 mart itibari ile borcum olduğunu ödemek için kredi kartı numaramı vermemi istediler lakin ben tecrübeli olduğum için suratına kapattım telesekreterin, telesekreter alınmışmıdır onu bilemem

emre__
02-04-2009, 21:20   |  #3  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

:D allaha şükür daha kredi kartı numarası isteyen yokta ttnet i öner kampanyasının son günü aramışlardı ama herşey annemin adına annemi istemedi ona kıllandım bende kimse yok dedim e faturaya felan geçmek için sesli mesaj çıkmıyodu opetatör bağlanıyo :D

Ahmet Ertuğrul
02-04-2009, 23:23   |  #4  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Ben e-faturaya geçtim, ayrıca cep telefonuna da geliyor.

Ben buna kanmam ama annemle babama da söyleyeyim de, ben evde yokken ararlar mararlar, sonra gitmesin kredi kartı falan. Kahkaha

Bir de şu vergi indirimini ne yapıp edip vermemek için evi 3 kere aradılar kampanyamız var diye, 2-3 defa da mail geldi aynı konuyla ilgili sinir oldum. Neymiş yok TTNet Müzik Gold üyelikmiş, güvenlik programı, wifiymış.

denemeee
03-04-2009, 21:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
274 mesaj
ahmeyt05
Ben e-faturaya geçtim, ayrıca cep telefonuna da geliyor.

Ben buna kanmam ama annemle babama da söyleyeyim de, ben evde yokken ararlar mararlar, sonra gitmesin kredi kartı falan. Kahkaha

Bir de şu vergi indirimini ne yapıp edip vermemek için evi 3 kere aradılar kampanyamız var diye, 2-3 defa da mail geldi aynı konuyla ilgili sinir oldum. Neymiş yok TTNet Müzik Gold üyelikmiş, güvenlik programı, "wifiymış".

"wifiymış". KahkahaKahkahaKahkahakopuzxxx dadasdsakd KahkahaKahkahaKahkaha

Ahmet Ertuğrul
03-04-2009, 21:58   |  #6  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Ya ben zaten gold üyesiyim otomatikman, tarifem dolayısıyla. Gerçi kullanmıyorum o da ayrı ya. Zaten lisanslı güvenlik programım var. E, laptopım, wifi uyumlu cebim yok, n'apıyım ben öyle kampanyayı? Hem Eylül 2009'a kadar, sonra bire düşecek bedava servis(gerçi bedava değil, indirime sayıyorlar). 2010' da da bu servisler gidecek, bu arada ben indirimden yararlanmıcam, o zamana kadar kim bilir internet fiyatları ne olacak?

wayfay değil mi? Kahkaha

trinity
03-04-2009, 21:59   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

bizde elektronik fatıraya geçtik ama öyle bişey istenmedi istese vermem zaten

theyyous
04-04-2009, 14:03   |  #8  
theyyous avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
247 mesaj

ben bunu yutmamda babam ve annem inanabilir onları uyarmak lazım hem elektronik fatura daha iyi ceptelefonuma mesajda geliyo

Son Düzenleme: theyyous ~ 04 Nisan 2009 14:04
Crn@Crn
06-04-2009, 22:17   |  #9  
Üye
84 mesaj

evet paylaşım için saol

hkkhkk
06-04-2009, 22:28   |  #10  
OP Üye
58 mesaj