8 mbit sınırsız internet kullanıcısıyım ama gel görki ttnet'in ilk başlarda söylediği yalanlar ortaya çıkmaya başladı...
Bir gün cep telefonum çaldı açtım bi tane bayan arıyor bi baktım ttnet'in müşteri temsilcisi bana sınırlı internetle hızımın yavaş download'larda ise kkota aşımından kaynaklanan yüksek faturalardan bahsediyor bende dedim ben film,müzik,oyun indiriyorum genelde bunu nasıl hallederiz
Telefondaki bayan ise tabiki internet paketinizi yükselterek dedi bende bi b.. varmış gibi inandım tabi ve yükselttim her ay 59 tl ödüyorum şikayetçi değilim çünkü indirme hızım yüksek ve fatura sürekli aynı geliyor değişim yok...
Dün internet hızım bi anda tepesinin üzerine çakıldı baktım fatura gelmiş dedim yarın yatırayım galiba bundan dolayı düşürdüler gittim yatırdım fakat eve geldiğimde ne göreyim..
İndirme hızı halen [url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Önceden 250 600 kb arası indirme işlemi yürütüyordum ama şimdi ise sürünüyor
Dedim galiba hatta sorun var ttnet'i aradım telesekreter hız düşüklüğü hakkında yardım alacaksanız 2 ye basın dedi basmaz olaydım aynen şöyle diyor kota aşımından dolayı hızınız 1 mbit'e düşürülmüştür...
Hiç kfr etmeyeceğim nisanın sonuna doğru sorarım sana TTNET.....
Edit;Hızımın ay sonuna kadar düşürüldüğünü ay sonundan sonra eski haline geleceğini sölediler..
Google'Da bir kaç kelime buldum Karar Sizlerin :))
-- TTNET --
'Kotasını düşünen kahraman olamaz'
Türk Telekom --
'Gına getirir Canınızdan bezdirir'
TTNET --
'Şimdi bağlanamama zamanı'
- Türk Telekom --
'Kop da gel'
-- TTNET--
'Slogan yükleniyor 2,86 kb/s'
--Türk telekom--
'Sıkıyorsa bağlan'