arkadaşlar 8 megabite kadar limtsiz paketim var 2010 da hep 6 megabit hızla indiriyordum indircekleimi şimdi ise max 4 le indiriyorum bu ttnet benım hızıma mı bişi yaptı
lütfen yardım edin eğer yükselmezse kapattırıp fiber açtırcam
ttnet hızımı indirmiş acil yardım edinn !!
- 1
- 2
arkadaşlar 8 megabite kadar limtsiz paketim var 2010 da hep 6 megabit hızla indiriyordum indircekleimi şimdi ise max 4 le indiriyorum bu ttnet benım hızıma mı bişi yaptı
lütfen yardım edin eğer yükselmezse kapattırıp fiber açtı
8 mb kadar ise o zaman ttnet bu kadar kelimesini çok iyi kulanıyor çünkü 8mb bağlıyor daha sonra senin hat 8 mb i desteklemiyor diyor senin hızı 2 veya 4 gibi değerlere düşürüyor bunu herkese yapıyor yapacağın şey telefon açıp itiraz edeceksin elinde sonunda çıkaracaklar çünkü bilerek kesiyorlar çıkarmıyorlarsa hemen hemen telefonda iptal edecen o zaman anlar ttnet müşteri kaybetmenin güzeliğini anlar ::Son Düzenleme: terrom ~ 08 Ocak 2011 12:10
dün 2 kere aradım dedğin gibi hatlarınız yoğundur filan hattınız okadar destekliyordur filan diyerek bilmiş bilmiş konuşuyorlar
fiber açtırmak için altyapı gerekli değilmi büyükçekmece/istanbul da varmıdır acaba altyapı bitek benım için altyapı kurmazlar çünkü
kampanyadan yararlanmıştım kapattırırsam 115 tl para vericem hızı arttırmak için telefonda ne söyliyebilirimde hızımı tekrar yükseltirler
taahhüt ün bitmesine 4-5 ay gibi bi süre kaldı tam yazın açtırrım fiber i rahat rahat kullanırım parada vermem ttnet e
ben aradım benim hızı 2mb kadar indirmişlerdi 1 yıl yakın 8 mb kulanmıştım sonra aradım 1 kaç kez çok uğraştırdılar sonra 8 mb oldu bende anlamadım .
seninkini adamlar kopar diye 4mb yapmışlardır(tabi yalan) sen 115 lira ödemeyi göze alıp siz 8 mb bit bağlayın de koparsa kopsun kabul etmezler ama kapatıcam dersin superonline var
kampanyadan yararlanmıştım kapattırırsam 115 tl para vericem hızı arttırmak için telefonda ne söyliyebilirimde hızımı tekrar yükseltirlerbingölde yok eger olsayddı verirdim 115 tl yi verip kurtulurdum ttnet pardon arapnet artık çekilmiyor
taahhüt ün bitmesine 4-5 ay gibi bi süre kaldı tam yazın açtırrım fiber i rahat rahat kullanırım parada vermem ttnet
değilsin 8 mb yapmazlarsa kapa gitsin
dün 2 kere aradım dedğin gibi hatlarınız yoğundur filan hattınız okadar destekliyordur filan diyerek bilmiş bilmiş konuşuyorlarfiber alt yapı büyükçekmecede var apartmanında var mı onu bilemem
fiber açtırmak için altyapı gerekli değilmi büyükçekmece/istanbul da varmıdır acaba altyapı bitek benım için altyapı kurmazlar çünkü
Benimde hızım 4 ten 2 ye düşmüş
Aradığımda ise hattınız kaldırmıyordur yapabileceğimiz bişey yok dediler , 1 mb in altına düşerse arıza kaydı açabilirlermiş
dün 4 tü şuan 3.5 e düştü gitgide düşüyor 10 dk da bir kesilmesi de yanında bal kaymak oluyor :S
doğru çekmece de var ama bizim binada yokmuş bi benim içinde bağlamazlar binada benden başka internet kullanan da yok ama nası bağlatcam fiber
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?
3 yıldır net limitsiz kullanıyorum ve bulunduğum ilçede maksimum 1 mb olarak download ediyordum. 10 gün önce modemim yandı ve yeni modem aldım. (tp-link 54mbs) yeni modemi kurduktan sonra download hızım 120 kbs'a düştü. Ttnet!i aradım arıza kaydı bıraktım beni arayıp hattımı incelediler. Ttnet hız testinde 800 kbs download hızı türk telekomun sitesinde download hızı 1 mb olarak gösteriyor ama benim download hızım hala 120 kbs.
--İndirmem yöneticim İnternet Download Manger
--Microsoft sitesinden dosya indirdim ama yinede hızım 120 kbs
--Virüs programlarıyla tarattım
--Ad-Aware ile tarattım.
yinede hızım değişmedi... yardım edermisiniz benim anlamadığım neden böyle oluyor...
bağımsız bir ölçüm kurumu ile ölç internet hızını birde mesela : http://www.hizinitestet.com/ deneyebilirsin bende netlimitsiz var daha yeni ölçtüm 7.21mbit/s çıktı hız.
Daha önce de söyledim; Smile ADSL, TTNET'in bir alternatifi olamaz. Bence eğer mümkünse Superonline ya da Uydunet'e bak derim.
Superonline kullanan arkadaşların hızlarından memnun olduklarını biliyorum. Bugün Superonline kullanan birisiyle Türk Telekom'da konuştum. Hızından çok memnun olduğunu ve TTNET'te olan sorunları yaşamadığını belirtti. Kullanmadığım için bilmiyorum. 2 yıllık sözleşmem Mayıs ayında bitiyor. Superonline'a geçmeyi planlıyorum. :D
Daha önce de söyledim; Smile ADSL, TTNET'in bir alternatifi olamaz. Bence eğer mümkünse Superonline ya da Uydunet'e bak derim.kaçırma derim böyle bir fiber internet yok :)
Superonline kullanan arkadaşların hızlarından memnun olduklarını biliyorum. Bugün Superonline kullanan birisiyle Türk Telekom'da konuştum. Hızından çok memnun olduğunu ve TTNET'te olan sorunları yaşamadığını belirtti. Kullanmadığım için bilmiyorum. 2 yıllık sözleşmem Mayıs ayında bitiyor. Superonline'a geçmeyi planlıyorum. :
- 1
- 2