TTnet'in son reklamını görmüşsünüzdür. İlk 2 ay bedava. Biz bu kampanyayla interneti açtırdık. 8mbit ve limitsiz. Henüz internetin 2. haftasında olmama rağmen aşırı download yapıyorum.
Limitsiz internette download limitivar mıdır ?
TTnet'in son reklamını görmüşsünüzdür. İlk 2 ay bedava. Biz bu kampanyayla interneti açtırdık. 8mbit ve limitsiz. Henüz internetin 2. haftasında olmama rağmen aşırı download yapıyorum.
Limitsiz internette download limitivar mıdır ?
Hayır böyle bir limit yok. Fakat 25 gb dan sonra hızın 1 mbite düşer. Ben ayda ortalama 60-70 gb indirme yapmama rağmen hızımın hiç düştüğünü görmedim. Bu düşme olayu herkeste olmuyor yani tam olarak uygulanmıyor da diyebiliriz.
Hız olarak değilde fiyatta değişme oluyor mu ? 70-80 lira fatura ödemeyelim :)
TTnet bir kampanya yapmış.2 ay para vermeden hizmet veriyorlarmış.Geriye kalan 22 ay ise hizmet vermeden para alıyorlar mış...
Hocam ben bu 2 ay beleş tarifeyi denedikten sonra kampanyaya üye olmadan çıkacam. İndirebildiğim kadar download yapacam :DBenim bildiğim ttnet 2 yıl taahhüt vermezseniz bunu yapmaz. Yani 2 ay bedava deneyip bırakma gibi bi olanağınız yok bildiğim kadarıyla :D
@Batuhan Karsan 26 haklısın :Son Düzenleme: Mert_06 ~ 11 Ağustos 2011 08:05
@Mert_06 Ben kampanya içeri ayrıntlı olarak okudum. Birtek bağlantı ücreti 8tl - yalın ise 15 tl alıyorlarmış. 2ay süresünce abonelik iptalı istenmedikçe taahhütlü abone oluyorsunuz. Ama iptal ederseniz hiçbirşey olmuyor. Modem almışsanız birtek modemi iade ediyorsunuz.
(ama benim zaten modemim var evde boş boş yatıyor, bazen bana hadi bişeyler idirelim dediğini hissediyorum)