arkadaşlar geçen hafta cuma günü internete abone olduk.Fakat olduktan sonra tam bir verim alamadık yani internette devamlı kopukluklar oldu.Acaba bu modemden mi kaynaklanıyor yoksa telefon hattından mı.ben bilgisayarcılara sordum hattında parazitlenme varsa kopukluk yapar dedi.Bu ne kadar doğru ve ben bu durumu nasıl halledebilirim.HA bide unutmadan kota 4 günde 1.054 gb oldu sizce bu normal mi hangi durumlarda kota yiyor.
ttnet in verdiği pikatel airmax101 hakkında sorun
msn de kameralı konuşma dahil youtube gibi video paylaşım sitelerinden video izlemek bile kotayı tüketir, internette sürekli kopmalar olması hattan kaynaklıdır genelde TTNET in müşteri hizmetlerini arayarak teknik destekten yararlanabilirsiniz
bunda bir sorun yoksa pc nize bakmak lazım
tellcom u alsaydım ama geçti artık
ya arkadaşım ne alakası var
bu güncelle dediğim yazılım zaten modemde yüklü sadece sen yeni versiyonunu yükleyeceksin ve bidaha hiç kopma yaşanmayacak garanti
kotaya gelince kotalı internetin varsa video izlemeyeceksin flm falan indirmeyeceksin bene de kotalı 24 saat açık ve kullanıyorum 3 gb bile olmuyor.ama sen gir youtube a film seyret ,torrent ten film indir bir günde biter kotan.Sonuçta 3 film neredeyse 4 gb yapıyor
ya o pikatel bilmemne diye bir program kurulu onu sil onun bir fonksiyonu yok da sen sanırım beni dinlemiyorsun sorunun eski sürüm firmware den kaynaklanıyor aynı sorun bende vardı dakka başı internet kopardı sürücüyü güncelledim nerdeyse 8-9 ay oldu daha bir kere internettten düşmedim.daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi firmware güncelle