TTNet in yeni kampanyasının broşürü.Bu çok büyük bir kampanya gibi gösterilmiş ama aslında değil.
2 sene abone iptali yapmayacağım deyip 2048/512 sınırsız adsl aldığımızı düşünelim.%6 indirim olduğuna göre;
229/%106=216 ytl oluyor.yani kazancınız 13 ytl
bir de 1024/256 3 gb kotalıya bakalım:
29/%106=27 ytl
kazanç 2 ytl.
sizce bu bir indirim mi?
yapsınlar %50-%75 indirim, ben 5-10 sene kullanırım da derim.
TTNet in yeni kampanya(!)sı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.haklisin. tekel olunca mecbur kaliyoruz. baska bir firma 29ytl yerine 30 ytl desin hatta 35 desin, sirf telekom kazanmasin diye o firmaya gecerim.
229/%106=216 ytl oluyor.yani kazancınız 13 ytl
Bu 216 YTL yıllık mı??Hehe..:))
egemengigahaklisin. tekel olunca mecbur kaliyoruz. baska bir firma 29ytl yerine 30 ytl desin hatta 35 desin, sirf telekom kazanmasin diye o firmaya gecerim.diğer telekom şirketlerinden alabilirin.örnek:
doğan online smile adsl
superonline telekom adsl vs vs
smile gecegim zaten ama onlar da ttnet yardimiyla mi yapiyorlar bu isi yoksa yurt disindan direkt hat mi kiraliyorlar?
egemengigasmile gecegim zaten ama onlar da ttnet yardimiyla mi yapiyorlar bu isi yoksa yurt disindan direkt hat mi kiraliyorlar?daha kendi başlarına duracak durumda değiller bildiğim kadarıyla. Hala Telekom'un tekeli var.
Müthiş bir kampanya, işte beklediğim buydu... %6 indirim ne demek! Artık zaten çok hızlı(!) olan internetimi şimdi çok daha ucuza(!) kullanabileceğim. Ne mutlu bana...
egemengigahaklisin. tekel olunca mecbur kaliyoruz. baska bir firma 29ytl yerine 30 ytl desin hatta 35 desin, sirf telekom kazanmasin diye o firmaya gecerim.Kesinlikle. Yeter ki telekom kazanmasın.
Sanırım Milliyet yada Radikal gazetesiydi şöyle bir yazı okudum..
Türk Telekom Suriye'ye de ADSL hizmeti verecek altyapıyı paylaşacakmış bunda ofer şirketinin lübnanlı bir yöneticisinin etkisi büyükmüş...
Türkiye'yi hallettiler herşey sorunsuz Suriye altyapı veriyolar..