Arkadaşlar bu ay biraz fazla harcadım 8 gb oldu 61.25 gelir en fazla dendi doğrumu başka aylara aktarılırmı yoksa 61.25 i geçermi ona göre hareket edecem 61.25 se sınırsız gibi devam edeceğim lütfen yardım
Ttnet kota en fazla 61.25 doğrumu--Lütfen--
Çok başıma geldi :) 61.25 TL den yukarısı gelmez :) 100 GB harca yine daha fazla gel-mez :)
bana 80lerde geldiği de olmuştu bence pcye hiç dokunma geçirdikçe geçiriyolar
arkadaşlar bakın 8 gb deyim şimdi zaten 60 a yakın şimdi devam edeyimmi yoksa 15 gün kullanmayayımmı
Ben 23 GB kullandım 61.25 geldi. Diğer ay da 21 GB harcamıştım yine 61.25 geldi geçen ay kotasız'a geçtim 120 GB kota :)
bak kardeş eminsin dimi sonra keserler net imi bazıları diyor diğer aya geçer falan
Ödenen para ve kota'nın nesinden emin olcam ki ? Verilen belli alınan belli. Sitesinde de yazıyor zaten. Gerekirse vereyim sitesinde yazan açıklamayı.
kullanayımmı şimdi sınırsız gibi
Ben söyliyeceğimi söyledim gerisi sana kalmış.
Kota sınırı yok. Sadece 15 GB'yi geçince 512 Kbps. /sn.'ye düşüyor. Tabi düşen görmedim hiç.
Ya 7 GB kota kullandık diye 75 TL fatura geldiye dahada kotalı kullanmam hıh :(
Çok başıma geldi :) 61.25 TL den yukarısı gelmez :) 100 GB harca yine daha fazla gel-mez :)Saçmalama !Dediğiniz lafı şaka niyetine kabul ediyorum ve ediyoruz. Bilgisayar Teknik Servis Ve Sarf malzemeleri satışı yapan dükkanda çalışıyorum. Sınırlı yapan ailelerin genelde dükkana gelmelerinin sebebi, aksi suratla ve sinirli geliyorlar. 100 GB harcayan biri ile karşılaştınız mı? bilemem ama, 89 GB yapmış biriyle karşılaştık. Onlar adına üzücü bir durum. Ozaman E-Fatura yoktu ve Fatura yöntemi vardı hala da var ama isteyene fatura gönderiyorlar. Herneyse 89 GB yapmış birine 200 TL civarı bir miktar gelmişti ve TTNET çok şaşırtmıştı. O interneti kullanan kişi, TTNET'i mahkemeye vereceğini söylemişti ancak kendisininde bildiği gibi TTNET'te bir suç yok. Suç o interneti bilinçsiz kullanan kişide.
100 GB harca yine daha fazla gel-mez :)
Saçmalama !4 Ay boyunca kota 25 GB'nin altına düşmedi inatla 61.25 TL geldi bunun bi açıklaması var mı ? Normal şartlarda 200 TL yine gelmesi gerekir. 1 GB = 10 TL ortada 21 GB kota aşımı var.Dediğiniz lafı şaka niyetine kabul ediyorum ve ediyoruz. Bilgisayar Teknik Servis Ve Sarf malzemeleri satışı yapan dükkanda çalışıyorum. Sınırlı yapan ailelerin genelde dükkana gelmelerinin sebebi, aksi suratla ve sinirli geliyorlar. 100 GB harcayan biri ile karşılaştınız mı? bilemem ama, 89 GB yapmış biriyle karşılaştık. Onlar adına üzücü bir durum. Ozaman E-Fatura yoktu ve Fatura yöntemi vardı hala da var ama isteyene fatura gönderiyorlar. Herneyse 89 GB yapmış birine 200 TL civarı bir miktar gelmişti ve TTNET çok şaşırtmıştı. O interneti kullanan kişi, TTNET'i mahkemeye vereceğini söylemişti ancak kendisininde bildiği gibi TTNET'te bir suç yok. Suç o interneti bilinçsiz kullanan kişide.