Ttnet Ocak Ayı için Kotalı Kullanıcılarına ilave 2gb vermişti .
HABERİ OLMAYAN CHİP OKURLARINA DUYURULUR BUGÜN SON GÜN
TTnet kota kampanyası Son Gün!
- 1
- 2
baba yapma Allah aşkına, tamam haber vermek istemişsin güzelde son günmü denir bu? tamam ben biliyodum en basından beri ama adamlar napcak son gün oturup "aa 6GBmış hadi giderayak abanalım nete" mi dicek?
elaziglibaba yapma Allah aşkına, tamam haber vermek istemişsin güzelde son günmü denir bu? tamam ben biliyodum en basından beri ama adamlar napcak son gün oturup "aa 6GBmış hadi giderayak abanalım nete" mi dicek?Evet diyebilirler. Mesala ben geçen ay 6GB olduğunu unutmuştum son 2 gün aklıma geldi ve net te ne gördüysem indirdim..
Yani olabilecek bir şey olmaz deme..
ya gerçekten de bu son günde mi söylenir :) bende kotayı aştım diye üzülüyodum. neyse bari ekran kartının sürücüsünü güncelleştireyim :)
İşin iyi yaından bakın.. Ya haber vermeseydi nolcaktı...
tabi canım :D şubata 200mb eksik yazdırırız işte.. saolasın..
elaziglibaba yapma Allah aşkına, tamam haber vermek istemişsin güzelde son günmü denir bu? tamam ben biliyodum en basından beri ama adamlar napcak son gün oturup "aa 6GBmış hadi giderayak abanalım nete" mi dicek?Valla ben abanıyorum.ŞuanAdobe photoshop CS3 indiriyom
Shared klasörümde de gözle görülür bir fark var
Ayrıca antivirüs klasörümde 350 mb den 600 lere ulaştı
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 31 Ocak 2008 20:16
3.5 saat kaldı beyler, sonuna kadar kullanın tüketin her bişeyi indirin
1ol3irol3.5 saat kaldı beyler, sonuna kadar kullanın tüketin her bişeyi indirinDikkat edin de kotayı bitiriyim ,sonuna kadar tüketiyim derken sınırı aşmayın..
Sefa Adakmutlaka.. son 2 saat 40 dk1ol3irol3.5 saat kaldı beyler, sonuna kadar kullanın tüketin her bişeyi indirinDikkat edin de kotayı bitiriyim ,sonuna kadar tüketiyim derken sınırı aşmayın..
Sefa AdakBenim çoktan 6.780.752.704 (6,315 GB) oldu bile..1ol3irol3.5 saat kaldı beyler, sonuna kadar kullanın tüketin her bişeyi indirinDikkat edin de kotayı bitiriyim ,sonuna kadar tüketiyim derken sınırı aşmayın..
Bu kampanyasıyla TTnet'i zengin ettim..
Son 2 aydır geçiyorum kotayı, 4GB iken bu kadar sık geçmezdim..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 31 Ocak 2008 21:35
CU_GS7Sefa Adako da güzelBenim çoktan 6.780.752.704 (6,315 GB) oldu bile..1ol3irol3.5 saat kaldı beyler, sonuna kadar kullanın tüketin her bişeyi indirinDikkat edin de kotayı bitiriyim ,sonuna kadar tüketiyim derken sınırı aşmayın..
Bu kampanyasıyla TTnet'i zengin ettim..
Son 2 aydır geçiyorum kotayı, 4GB iken bu kadar sık geçmezdim..
beyler iyiki basta bi laf dedik yauw, ne coşmuşunuz bole sakin olun
harbiden ya,hep senin başının altından çıktı elazığlı hot topic oldu konu
Son 20 dk ye 1 gb boş la giriyorum hiç de çaba sarf etmiyorum doldurmak için yeter bu kadar fakat şimdi be şundan korkuyorum iki ay 6 GB ye alıştık bu ay kampanya olmazsa yine geçersek 1 GB falan TTNET köşe olur heralde..
toozmeSon 20 dk ye 1 gb boş la giriyorum hiç de çaba sarf etmiyorum doldurmak için yeter bu kadar fakat şimdi be şundan korkuyorum iki ay 6 GB ye alıştık bu ay kampanya olmazsa yine geçersek 1 GB falan TTNET köşe olur heralde..zaten ttnet'in de amacı o ya, milleti rahatlığa alıştırıp sonradan rahat rahat kotayı geçirtmek..
onumuzdeki ay hepinize gecirtcem hepinize kotayı ttnetle anlastım ben, sizden alcakları fazla ücretten komisyon olarak benim faturaya indirim yapıolar
elaziglionumuzdeki ay hepinize gecirtcem hepinize kotayı ttnetle anlastım ben, sizden alcakları fazla ücretten komisyon olarak benim faturaya indirim yapıolaranlamalıydım, nası düştük böle bi tuzağa
ben zaten konuyu daha önce vermiştim ama yinede teşekkürler...
1ol3iroliş işten gecti bi kereelaziglionumuzdeki ay hepinize gecirtcem hepinize kotayı ttnetle anlastım ben, sizden alcakları fazla ücretten komisyon olarak benim faturaya indirim yapıolaranlamalıydım, nası düştük böle bi tuzağa
doldurana kadar g**üm çıktı
Daha indirmesem 4 gb ydi ..
XxXDaRKoXxXdoldurana kadar g**üm çıktıbaba kasma o kadar, oturma organına yazıkDaha indirmesem 4 gb ydi ..
- 1
- 2