TTnet kota rekorlarınızı yazın bakalım
İşte benimki hemide ispatı var
TAM 123 GB
TTnet kota rekoru
Ocak ta 76 gb yapabilmişim... :)
ttnet olmasına gerek yok sende koysaydın bari
Sömürme konusunda ise yapacak bişi yok uğraşamam şimdi değiştirmeyle
ben bir defasında 4 gb kotalı bağlantıda 12 gb çıkmıştım ama eskiden bu ayda 6 gb olan kotam şuan 10 gb civarlarında bu da bu ay ki yine uçmuşuz
[url=http://img260.imageshack.us/i/ekrangrntsv.png/][/url]
2 günde 500Gblık harddiskin yarısını doldurdum 20mbit sınırsız internetimiz var :) 123 gb bir günde iniyor :D
ttnet olmasına gerek yok sende koysaydın barittnet ıle 8 mb e kadar sınırsız paketı kullanırken 1.5 mb ıle nete baglanıordum 49tl para oduordum suan ıse kocnete gectım ılk 3 ay 7 tl airtres 250 290 tl fıyat aralıgında kablolu kablosuz ıslevı goren super teknolojık bır modem hedıye ve 250 dk sehır ıcı sehır dısı gsm gorusme hedıye suan ıse 7.5 mb download hızım ve ugrasmak demıssınde hıc ugrasmadım 1 telefon ıle hallettım herseyı
Sömürme konusunda ise yapacak bişi yok uğraşamam şimdi değiş
1mb net ile aylık 120 temiz indiriyorum ve sadece torrentle... Rapid olsa aşabilir:)
google 1 nisan şakası gerçek olaydı gorurdum kotaları:P
işte rekor budur. 226 GB
[URL=http://img227.imageshack.us/i/ttnetrekor.jpg/][/URL]
bende kendimce rekor kırmaya çalışıyorum :D benim pc hiç kapanmıyor sadece laptopu kapatıyom :D
3 ay boyunca full download yaptım alttaki resimde şubat ayı görünmüyor sanırsam oda 200 gb falandı :D
hatta 8 gündür kota ölçülememiş :D
Rekor dediğin böyle olur 150 -200 gb indirmiş rekor demişsiniz varmı aranızda ayda 2 tb indiren 2 ay boyunca gece gündüz torrent'ten bluray film indirdim pc 7/24 açık kaldı sadece elektrik kesintisi olduğunda kapandı 2 aylık 4 tb'ı geçti tarifem 8 mbps netlimitsiz.
Rekor dediğin böyle olur 150 -200 gb indirmiş rekor demişsiniz varmı aranızda ayda 2 tb indiren 2 ay boyunca gece gündüz torrent'ten bluray film indirdim pc 7/24 açık kaldı sadece elektrik kesintisi olduğunda kapandı 2 aylık 4 tb'ı geçti tarifem 8 mbps netlimitsiz.
Baba naptın sen ya :D:D ahahahha :D bende 4 gündür evdeyim iş kazası yüzünden işe gidemiyorum kotayı sanırım birazcık aştım bende 220 gb Oldu de halen torentten bişeyler çekiyorm bluray filmler :D:D:D ttbet bizi yakalarsa kesin öper :D:DSon Düzenleme: Sebahattin Dündar ~ 22 Temmuz 2011 14:53
Rekor dediğin böyle olur 150 -200 gb indirmiş rekor demişsiniz varmı aranızda ayda 2 tb indiren 2 ay boyunca gece gündüz torrent'ten bluray film indirdim pc 7/24 açık kaldı sadece elektrik kesintisi olduğunda kapandı 2 aylık 4 tb'ı geçti tarifem 8 mbps netlimitsiz.Ancak 1 tb yapabildim. Her zaman pc açık ancak her zaman indirme yapmadım. 2 tb olmicak bişey değil aslında