TTnet kullanıcısıyım. Kota geçiliyor diye 8Mbps'e kadar NETLİMİTSİZ paketine geçtim we sonradan öğrendimki 15GB ı geçince hız 512 e düşüyormuş. Bnde pek bişe indirmediğim halde kota dururken artıyor. Dün baktım 11.8GB bu 5dk önce baktım we 13.6GB sizce bu normalmi? bu ay 1.8gb lik bir dosya indirdim onun dışında indirdiğim bşe yok ama kota aldı başını gidiyor :( Her gn kotaya yaklaşık 300-600mb arası artıyor we sadece internette gezindiğim halde :(( acele cwp pls :(
TTnet Kota sorunu !! Bi el atın :(
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
firefox kullanıyosan olabilir bide kota hemen kullandığın zaman yazılmaz 5 6 saat önce girdiğin bişe olabilir
Yıllanmış Üye
800 mesaj
Kablosuz modem mi? Şifrenizi değiştirin.
kablolu
ewt firefox kullanıyorum. biliyorum hemen gelmiyor ama 600mb lik ne war anlamıyorum. ama öle bi kota gidioki insanın aklı duruyor. 1saat te 130mb kota arttı yhaw :S ne vidi açtıım ne bişi idirdim nette gezerken ble kol gbi kota çekiyor.
birde bildiğiniz bi ağ izleme programı warmı?
Yıllanmış Üye
800 mesaj
firefox kullanıyosanFirefox la ilgisi olamaz, tam tersine Firefox ile noscript, flashblock, adblock gibi eklentiler ile kota dostu harika çözümler alınabilir. Hem sayfa gösterme hızı artar, hem daha az kota yer, hem de zararlı script ler çalışmaz. İnsan daha ne ister?Netmeter isminde küçük ve iyi bir yazılım var..Son Düzenleme: ufuk_35 ~ 27 Ocak 2010 11:34