merhaba. ben yeni bir adsl kullanıcısıyım. 2 ay bedava kullanma hakkım war. dün TTNET'i aradım 2 ay boyunca kota sınırı yok dediler. benim de şu an 7GB oldu. :( 2 ay sonunda ödeyeceğim ücret 29 YTL mi olur, yoksa 2 ay boyunca bedava olan kota aşımını da eklerler mi? ağustos ta üye oldum. yan eylül ayında 2 ay bedava doluyor. ekim ayında ekim ayının ücreti mi ödenecek? Teşekkürler
TTNET Kota Yardım...
Aslında TTNet'i çözmek pek kolay değil ama çözebildiğim kadarıyla sorularınızı yanıtlamaya çalışayım:) :
-Normal şartlarda 2 aylık kota aşım ücreti ve aylık ücretin alınmaması gerekiyor. Daha sonra sizden bu ücreti talep ederlerse "ADSL'imi iptal edin" gibi blöflerle kandırmaya çalışın, olmadı kanuni yollara başvurun(ilki büyük ihtimalle işe yarayacaktır) :)
-Eğer ücretsiz kullanım hakkınız Eylül 2007 sonunda bitiyorsa, Ekim 2007'den itibaren aylık ücret ve (eğer aşarsanız) kota aşım ücreti ödemeye başlarsınız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Blöf işe yaramayacaktır.İmzalanan sözleşme gereği hattınızı iptal ettirseniz bile ücret ödeyeceksiniz.
Arkadaşlar ben ev telefonunun faturası ne kadar olduğunu öğrenmek için aradım 21YTL dediler. internet faturası da dahil mi buna? yoksa ev tel faturası mı sadece? şu an 10GB oldu kota...
Merhaba
Ev telefonuna ADSL faturası dahil değildir.ADSL bakiyenizi öğrenmek için 444 0 375 i arayabilirsiniz.TTNET i aramışsınız ve 2 ay kota sınırı yok demişlerse sorun yok.Galiba 2 Yıllık ADSL sözleşmesi yapmışsınız.2 ay bedava sınırsız internet kullanıcaksınız.
İyi Günler...