arkadaşlar yaklasık 1 haftadır kotama bakamıyorum kullanıcı adımı vede şifremi giriyorum vede aylık tranfere bakmak istediğim zaman sistem hatası diyorr.
hem internet explorer den hemde mozilla dan denedim olmadı lütfen yardım edin
ttnet kota
aynı sorun herkeste var bu ttnetin yeni numarası olmalı ay sonlarında kotaya bakamıyoruz ne de olsa kota aşarsa onların işine yarar
Bu sorun ttnet'ten kaynaklanıyor. Uzun bir zamandır bilgilendirme sitesini yenileme/geliştirme çalışmaları içindeler. Bu sebepten bazen sayfa görüntülenmesi aksayabiliyor. Deneyince açılmadığı zaman 1 saat sonra tekrar denediğimde oluyor genelde.
en azından sade kota kısmı calısmıo, bakım yapcas die interneti bile kapatabilirlerdi walla..
bence de göstermeyip en sonunda al sana kota aştın die.... bu kadar olmazki ya. yani ordan takip edip kotamıza hakim olalım dioruz ona bişey var.....
ttnet ay sonlarında bunu yapmakla sınırsıza geçmemizi istiyor.Çünki ona göre herkes sınırlı kullanırsa fazla kâr etmez.
şu türk telekom grevden çıksada artık internet bağlantılarımız normale dönse ne iyi olur...bir gidiyo bir geliyo canımı sıkıyo.....
eğer türk telekom bnu kotamzı aşlm die yapıosa yazklar olsun vlla acaba türkiye ne zmn diğer ülkeler gbi birden fzla internet sağlayıcıya kavuşcak???
karabelabence de göstermeyip en sonunda al sana kota aştın die.... bu kadar olmazki ya. yani ordan takip edip kotamıza hakim olalım dioruz ona bişey var.....arkadaş ttnetin yaptığı iş işdeğil bende aynı sorunu yaşıyorum yarın kotayı aştın diğecek ayrıca hiç kullanmadığım tel cabası tüketici olarak buna hayır deme hakkımız yokmu arkadaşlar
Genelde girilmiyor şikayet edilebilecek biyer falan bilen varsa söylesin.internet üzerinden şikayet edebileceğimiz bi kurum yok mu.
evet arkadaşlar şikayet edebileceğimiz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun bu haksızlığa katlanmıyalım
sharkyevet arkadaşlar şikayet edebileceğimiz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun bu haksızlığa katlanmıyalıŞikayet ile çözülecek 1 şey değil..
Türkiye şartlarında katlanılmak zorunda olunan 1 durum daha diye düşünmeliyiz..
Örneğin trafiğe katlanıyoruz, ek vergilere katlanıyoruz, su kesintisine katlanıyoruz gibi gibi..
Arkadaşlar buna dur diyebilmek için
Tek Çıkar Yol...
Siyaset...
artık etkileşimde bulunduğumuz her yerde parmak izi olan siyaset.. bu sıkıntılardan kurtulmak için şart
...
yani arkadaşlar çabuk sonuç verecek bir hareket biçimi belirlemeliyiz