arkadaslar birisi benim ttnet kullanıcıadımı aldı (isim@ttnet olan)ama sifreyi bilmiyor.
kablolu internet kullanıyorum.
bu kişi benim sifremi (sifre zaten telefon numarası oluyor) telekomdan bulup benim internetimi kullanabilirmi.
alan kisi istanbulda bende boluda arada baya mesafe var.
lütfen birisi bu konuyu acıklarsa cok makbule gecer
ttnet kullanıcı adı
Kablol kullanamaz ama bildiğiniz üzere bunun birde ttnet wifi yönü var ki kullanıcı adınızı ve şifresini biliyorsa başınız ağrıyabilir.
Tavsiyem hemen şifrenizi değiştirmeniz.
Burdan giriş yaparak şifrenizi değiştirebilirsiniz ancak unutmayın linkten değiştirdikten sonra modemdende şifreizi değiştirmelisiniz, aksi halde internete bağlanamazsınız.
benim İnternetim kablolu.
o sahıs ttnetwi-fi ile yani wifi noktalarında benim kullanıcı adı ve sifremi girerek baglanabilirmi
kablosuz olsaydı şifreyi çalanın mermametine kalmıştı
yani kablolu internete uzaktan hiçbir sekilde baglanılmaz diyosun
TTNET müşterisi iseniz; TTNETWiFi servis noktalarına gittiğinizde otomatik olarak açılan karşılamasayfasında, TTNET Hizmet Numarası, Kullanıcı Adı ve Şifre bilgilerinigirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. TTNET Hizmet Numarası, KullanıcıAdı ve Şifrenizi bilmiyosanız 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetler'indenöğrenebilirsiniz.
yazıyor kişi sadece kullanıcı adımı biliyor ögrenebilirsede sifremi ögrenir o kadar.yazıda ise hizmet numarasıda var yani 3 ünüde bilmesi gerekir hizmet numarasını bilmiyor.