ben eylül ayında ilk 5 ay ayda 15 tl sınırsız pakete abone oldum ve ekim ayında bana gelen fatura tam
64.25 tl !! ve cinnet geçiriyorum ttneti aradım bana net bir açıklama yapılmadı kendi sitelerinden şikayet maili attım hala cevap vermediler bu konuda başka ne yapmam gerektiğini bilen varsa bana yazsın lütfen...
ttnet mağduru
İlk ay abonelik ücreti 20-25 TL eklenir eğer modem taksitlendirilmemişse bi o kadar da o girmiştir. Üzerine de fatura bedeli.
Gelecek aylar düzenli olarak 15 TL gelir merak etme.
Yaşadım biliyorum.
Süperonline tarife ve ücretlendirmeler hakkında yanıltıcı bilgiler vermekle, uzun süren bağlantı sorunları yaşatmakla ve neredeyse 3 gün uğraşarak ancak müşteri hizmetleriyle görüşebilme imkanının yanı sıra, Süperonline hizmetinin bulunmadığı bir yere taşındığınızda saçma sapan çözüm önerileriyle sabrınızı zorlamakla yetinmeyip, aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde sizden kurulum ücreti adı altında pazarlık usülü ne koparabilirlerse o kadar + kdv ve zamanında uyguladıkları güya indirimleri, kaldırıma çevirim söke söke alabileceğini sanan, Türkiye'nin en adi, en şerefsiz kurumu olduğu göstermiştir. Süperonline şirketinin iflas ettiğini görmek için hayatım boyunca elimden geleni yapacağım ve bu konuda sonuç alabileceğimi düşündüğüm her yola başvuracağım. En kısa zamanda Tüketici Mahkemesine başvuracağım. Siz değerli Türkiye vatandaşları hala Süperonline abonesi olmadıysanız bilin ki çok şanslısınız. Okuduğunuz için teşekkür eder; Süperonline şirketinin sahiplerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese Allah' tan belalarını bulmalarını diliyorum.