ttnet modemi smile adsl yapmak

cuffy
27-09-2010, 23:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

arkadaşlar tüm sitelerde aramama rağmen çözümü kendım buldum sizlede paylaşmak istiyorum:
ben huawei modemde denedim modem arayüzüne giriyorsunuz bakım sekmesine girip oradan aygıt aygıt dedikten sonrada konfigirasyon dosyası indir deyınız. indikten sonra dosyayı not defteri ile açın açtıktan sonra en aşağıda su yazıyı bulun  X_ATP_ProfileName="" NATEnabled="1" Username="[email=kemalpirlant@smileadsl.net]........@smileadsl.net[/email]" Password="......" noktalı yerlere kendı kullanıcı adi ve şifresnizi yazın kaydet deyin kaydettikten sonra konfigirasyon dosyası yükleden yükleyınız kesın oluyor ben öle kullanıorum isteyen arkadaslara msnden yardımcı olurum [email=kemalpirlant@windowslive.com]kemalpirlant@windowslive.com[/email]

cuffy
24-01-2011, 21:58   |  #2  
OP Taze Üye
2 mesaj

kımse bı mesaj yazmamıs :?

amexteen
23-10-2011, 00:41   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

çok teşekkür ederim yaptım sorunsuz çalışıyor nasıl çözdünüz bunu nerdeyse 1 seneden beri yatıyodu modem

ramses0726
27-12-2011, 07:57   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

hepsini yaptım ancak bi sorun var smile oldu internet ısıgıda yandı ama kablosuz kısmına sifre gir uygula deyince sunu yapıyor Lütfen girdiğiniz servis adını kontrol ediniz! Bu bilgi başvurunuz sonrasında size verilen belge üzerindeki 
ADSL Kullanıcı Adı alanında @ işaretinden sonra yer almaktadır. diyor..sifre girmeden dursun deyincede sifre girmeden internete giremezsiniz diyor :D napcaz saol