ttnet müzik

HPQ-User
08-07-2009, 23:07   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

birol sormuş:
ttnet müzik sınırsız adsl abonesiyim.gold üyelik yani.hakkım olduğu halde indirdiğim parçalrı arabada dinleyemiyorum.nerodan çevirmek istediğimdede koruma yazılım hatası veriyor.yazdığım cd yi pc dem dinliyorum fakat arabada hata veriyor.nero ve total video converter v.s gibi programlardan her türlü işlemi denedim ama olmadı.yardımcı olursanız memnun olurum

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windows xp professionel
versiyon 2002 servive pack3
pentıum4 cpu 3.00 ghz 2,99,512 ram
media player10

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

Mustafa@PC
08-07-2009, 23:26   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

O müzikler sadece sizin bilgisayarınız için lisanslanıyor. Korsan olayı olmasın diye bir koruma yani...

Banned
08-07-2009, 23:44   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Aslında bu sorunu çözmek çok basit. Hatta birkaç hile ile lisans korumasını bile kaldırıp wma dan mp3 dönüştürebilirsiniz. Kendim bizzat sevdiğim şarkılarda uyguluyorum. Ben yaptığım ilşlegal işlemi değilde legal olarak nasıl yapacağınızı anlatayım isterseniz. Nemelazım ttnetle başım ağrımasın.

1.) si ayda 50 şarkıyı (sanırım 50 taneydi) cd ye kaydedip istediğiniz yerde kullanabilirsiniz, sisteme kopyalamadan direk cd den kullanmak şartı ile. Yalnız bu kopyalama işini neroyla şunla bunla değil direk media playeri açıp yaz seçeneği ile yapmalısınız. Çünkü lisans hakları media player ile yönetiliyor.  (media player 10 da dosya kopyala ses cdsine kopyala seçeneğinden, media player 11 de direk yaz seçeneğinden yapabilirsiniz) 

2. si  eşitleme seçeneği ile. Media player 10 da varmıydı hatırlamıyorum (uzun zamandır xp kullanmadığımdan) ama media player 11 de eşitleme seçeneği var. Media playerin ayarlarına girdiğinizde eşitleme seçeklerinden eğer aygıt desteklemiyorsa dosyayı aygıtın desteklediği biçime dönüştür seçeneği olacak, onu mutlaka seçili hale getirin. Sonrasında flaşh diskinizi takıp media playeri açıp eşitle seçeneğinden flaşh diskinizle eşitleme yapın. Sonrasında yine bu eşitleme yerinden wma formatındaki ttnetten inen müziklerinizi flaşh diskinize kopyalamayı deneyin, size dosyalar mp3 fartına dönüştürelerek kopyalansın mı diye bir uyarı vere3cektir ve sizde tabiki evet  diyerek kopyalayacaksınız. Artık flaşh diskteki müziklerinizi herhangi bir bilgisayara taşımaya çalışmadığınız sürece tüm  flaşh disk kullanan müzikçalarlarda sorunsuzca kullanabileceksiniz.

Zaten illegal yöntemde bundan sonra başlıyor.