TTnet Müzik'ten indirdiğim şarkıları sadece win7 de dinleyebiliyorum aynı bilgisayar üzerinde vista'da dinleyemiyorum. Bunu nasıl aşarım sound taxi programı falan denedim olmadı(nedenhepwin7 kullanmıyosun derseniz sadece messenger da çok kasıyor ve evdekiler vistaya alıştığı için olmuyo)
ttnet müzik
Sorun işletim sisteminden ziyade indirilen şarkılardaki lsans sınırlaması. Vistadada birkaç şarkı indirip sonrasında hepsini media playerde oynatmayı deneyin.
Bir diğeri lisans kısıtlamasınından kurtulmak için şarkıları windows 7 de media playerin yazma özelliğini kullanarak şarkıları (en fazla 50 tane) cd ye yazdırarak vistada cd den dinleyebilirsiniz.
Lisans kısıtlamasınan tamamen kurtulup kısıtlamayı silemk için s(windows 7 de) ssteme flaşh disk takıp media playerin eşitle seçeneğini çalıştırmalı ve bu şarkıları media player ile flaş diske kopyalamalısnız. Böylece lisanslar kalkacak ama herhangi bir bilgisayara kopyalandığı veya taşındığı anda tekrar yüklenecektir. Sizde taşımadan herhangi bir format dönüştürücü ile şarkılar flaş diskteyken dosyaları mp3 e dönüştürmek ve lisansları silmek kalıyor. Biraz uzun iş ama bu kısıtlamalardan başka türlü kurtulamazsınız.
Sorun işletim sisteminden ziyade indirilen şarkılardaki lsans sınırlaması. Vistadada birkaç şarkı indirip sonrasında hepsini media playerde oynatmayı deneyin.Vista'da indirdiğim şarkıyı ben de WMP ile açamadım, Winamp ile açabildim ama. 7'de Windows Media Player'da sorunsuz açılıyor. 7'de senin söylediğin gibi eşitleme yaptım ancak sonuç olumsuz. Sen denedin mi bu yolu?
Bir diğeri lisans kısıtlamasınından kurtulmak için şarkıları windows 7 de media playerin yazma özelliğini kullanarak şarkıları (en fazla 50 tane) cd ye yazdırarak vistada cd den dinleyebilirsiniz.Lisans kısıtlamasınan tamamen kurtulup kısıtlamayı silemk için s(windows 7 de) ssteme flaşh disk takıp media playerin eşitle seçeneğini çalıştırmalı ve bu şarkıları media player ile flaş diske kopyalamalısnız. Böylece lisanslar kalkacak ama herhangi bir bilgisayara kopyalandığı veya taşındığı anda tekrar yüklenecektir. Sizde taşımadan herhangi bir format dönüştürücü ile şarkılar flaş diskteyken dosyaları mp3 e dönüştürmek ve lisansları silmek kalıyor. Biraz uzun iş ama bu kısıtlamalardan başka türlü kurtulamazsınız.
Vista'da indirdiğim şarkıyı ben de WMP ile açamadım, Winamp ile açabildim ama. 7'de Windows Media Player'da sorunsuz açılıyor. 7'de senin söylediğin gibi eşitleme yaptım ancak sonuç olumsuz. Sen denedin mi bu yolu?Defalarca. İşim yok her defasından onun DRm koruması ilemi uğraşayım