Yeni üye olduk ttnete ayda 100 müzik 9tl ben öyle okudumda doğrumudur boyna indiriyom acayipte
kaliteli sesler.Ketty peri 320kps ama ne sıkıştırma yapılmış.Biri beni aydınlatsın 100 tane müzik 9tl
deme.İşte korsn müzik indiriceğine bas parayı ayda 100 müzik indir tabi baya bir okuduk ama sonra
bir sorun çıkmasın.
Ttnet Müzik
Onda kopyalama sınırı vs oluyor sen yardım - destek kısmını iyice oku =)
Ttnet muzik iyidir ama ben sadece dinlerim, ayrıca öyle yapacağıma http://muzik.vodafonefreezone.com/ sitesinden indirim daha karlı =) 100 muzik 1 tl
ttnet sanatçılara katkı sağlıyor yıllarca korsan indirmiş insanlara için vefa borcu ödeme merkezi ttnet.Öğrendim 92 tane hakkım kalmış süper bişey hem dinliyorsunuz hemde indiriyorsunuz.Ses Kalitesi Cd Kalitesinde.
Beyler bu vürüleri Allah kahretsin.Comado internet sec premium kullanıyorum keske daha önceden kullandaydım diğer anti vürüslerin bulamadıgını buluyor.Klavyede del tuşu eksi tuşu ve printsceren ile 5 6 tuş çalışmadıgından resim gönderemiyom nerden düzelir yada iyi bir resim çekme (caputere) programı gerekli.1. nin çözümü acil.Hep o gerizekalı perfect xp yüzünden oldu orjinal xp miz var korsan
korsan xp yükledik gerçi serial orjinal ama olsun korsan.Hemen sildim orjinal sp3 kurdum
sorun devam ediyor bilginiz varsa klavyedeki tuşlar nasıl çalışır bana söyleyin bende microsoft
a sorunu ileteyim herşey için teşekkürler.
Ekran klavyesi kullan sende madem çalışmıyor , Eğer işletim sistemin vista ve windows 7'se ekran alıntı aracı otomatik var zaten.
Xp sen Quick Screenshot Maker'i kullanıyorum hastasıyım..
Beyler bu vürüleri Allah kahretsin.Comado internet sec premium kullanıyorum keske daha önceden kullandaydım diğer anti vürüslerin bulamadıgını buluyor.Klavyede del tuşu eksi tuşu ve printsceren ile 5 6 tuş çalışmadıgından resim gönderemiyom nerden düzelir yada iyi bir resim çekme (caputere) programı gerekli.1. nin çözümü acil.Hep o gerizekalı perfect xp yüzünden oldu orjinal xp miz var korsanO Comodo'ya fazla güvenmeyin.Windows XP'ye daha yeni format atmışken Service Pack dosyalarını virüslü olarak göstermişti.Onun yerine farklı ücretsiz herhangi bir antivirüs kullansanız daha iyi olur.Ama sadece tavsiye niteliğinde söylüyorum, yoksa siz bilirsiniz.
korsan xp yükledik gerçi serial orjinal ama olsun korsan.
Hacı Quick Screenshot Maker bedava yazım lazım bana özgür korsan kullanmıyorum yada deneme.
O Comodo'ya fazla güvenmeyin.Windows XP'ye daha yeni format atmışken Service Pack dosyalarını virüslü olarak göstermişti.Onun yerine farklı ücretsiz herhangi bir antivirüs kullansanız daha iyi olur.Ama sadece tavsiye niteliğinde söylüyorum, yoksa siz bilirsiniz.Ne geldiyse o ücretsizler yüzünden geldi hacı klavye sağlam çalışıyor ama bende çalışmıyor.
Comodo bazen microsoft u bile ajan görüyor çünkü microsoft serverları bağlanmak istiyor
bilgisayarına o yüzden sp vürüs görmüştür.Microsofta mail göndericem esentiali geliştirsin diye.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Temmuz 2011 20:43