media player bir sorunla karşılaştı diyor ve çalmıyor. web yardımına tıkladığımda C00D11B1 hatası olduğunu söylüyor. ne yapmalıyım
ttnet muzikten indirdiğim şarkıları dinleyemiyorum
cevap için teşekkür ederim ama o adrese tıklayınca upgrade butonu seçili değil. seçili olsa da basıp güncellesem...:(((
burdan indirmek yasal ve indirdiğin kadar sanatçıya kazandırıyor. o yüzden önemli.
bekle biraz sonra açılıyor
g1905scevap için teşekkür ederim ama o adrese tıklayınca upgrade butonu seçili değil. seçili olsa da basıp güncellesem...:(((Firefox kullaniyorsun degil mi?
Verdigim linki mecburen IE ile acacaksin. Microsoft sayfanin icerisine baska browserler ile calismama konusunda kod ekliyor.
denedim kardeş ama seçili hale gelmedi. bekledim olmadı. 3-4 kere tıkladım olmadı. firefoxu kaldırsam mı acaba
internet exp dene bende açık upgrade
hayır seçili hale gelmiyor. ben birşeyler yükledim bir sorun veriyor. drmclien.dll dosyasını tekrar yükleyin diyor. indirdim netten. nereye atacam
Anladigim kadari ile sende Media Player 11 degil de 9 yuklu. Oncelikle Baslat -->> Windows Update bolumunden guncellestirmeleri tamamlayip Media Player 11'e yukseltmelisin sistemini. Ondan sonra sorun kalmaz gibi.
lisanslı vista home basic kullanıyorum. lisanssız xpde çalıyor bende çalmıyor. çok sinirlendim. ne yapacam YA:(
g1905slisanslı vista home basic kullanıyorum. lisanssız xpde çalıyor bende çalmıyor. çok sinirlendim. ne yapacam YA:(Sorun Vista Kullanman Olabilir. Dedigin Gibi 'xpde çalıyor bende çalmıyor' Eee
Xp'ye gecsene Vista Başlıca Sorunların Merkezi !Vista
Hehe, Vista kullaniyormus. Ben de yardim edecegim diye sallayip duruyorum yok Mplayer 9 du yok guncelleme idi. Bastan yazsa idin senin mesaj sorunu 2 gun once cozerdi.