Arkadaşlar ben ttnet kullanmıyorum ama ttnet oyuna öylesine girdiğimde Assasin's Creed , Hitman gibi oyunların indirildiğini gördüm.TTNet kullanıcı adını girerek indiriliyormuş.Bu Yasalmı? Çok Şaşırdım Assasin's Creed'i görünce.Eminim bir Pay Alıyorlardır.Oyun İndiren Oldumu TTNET Oyundan?<
TTNet Oyun?
Ben indirdim. Sonra TTNet OyunMatik'ten oyna dediğim zaman Yummy Player 4.0 diye program açılyor ama hata veriyor. Kurulduğu dosyadan açtığım zaman da "This application requires Yummy Player 4.0" diyor. Türkçesi "Bu uygulama Yummy Player 4.0 gerektirir". Araştırma yaptım ama bununla ilgili bir şey bulamadım. Yani indirdim ama bir işe yaramadı. Ayrıca TTNet Oyun'daki oyunlar yasaldır.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
254 mesaj
Bu uygulama Yummy Player 4.0 gerektiriyor diyorsa tekrar kur bir.Neyse çok önemli değil zaten TTNet kullanmıyorum.15 TLmi? Bende Yakında Yeni bilgisayar alıcam.Eski Bilgisayarım Hiçbir oyunu çalıştırmıyor ondan Bir kaç oyun alıcam Assasin'S Creed ve Devil May Cry 4 Gibi.Ucuza arıyorum AC.D&R'da 15 TL ise gidip bir bakayım.