TtNet Sorunsalı

LabLub
16-09-2011, 21:32   |  #1  
LabLub avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Merhaba arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.
Ben TtNet Net Limitsiz tarifesindeyim. Hani şu 8 mBit'e kadar olup en yüksek 6 mBit hız sunan kotasız tarife. Her neyse bu tarifeye göre bir ayda 25 gb ve üstü download'ta hız 1 mBit'e düşüyor. Tamam buraya kadar onlarla hemfikirim. 
Benim sorunum izlediğim videolarda, dinlediğim müziklerde ve oynadığım online oyunlarda. Örneğin bir video izlerken video yarıda kesiliyor. Şöyle ki altta dolan çubuk yarısına gelmeden duruyor ve bir daha ileri sarılmıyor. Aynı şey dinlediğim müzikler için de geçerli. Mesela fizy'de normal bi şarkı dinleyeceğim ortalarda bi yerlerde yükleme duruyor ve sayfayı yenilemeden hareket etmiyor. Steam hesabımla Counter Strike: Source oynarken de bu geçerli. Biraz oynuyorum 1-2 dakika sonra oyun duruyor ve Warning: Connection Problem hatası alıyorum. İnternette biraz araştırdım ama sorunuma cevap bulamadım. Aynı hatadan muzdarip olanlar var ama bir cevap malesef ki yok. Bu arada geçen ay TtNet müşteri hizmetlerini aradım ve sorunumu dile getirdim ancak sağlıklı bir cevap alamadım, yetkili bayan kotayı aştığımı söyledi bu yüzden hız düşmesi yaşanıyor dedi. Ki kotayı baya bi geçmiştim taş olsa çatlar. Hız düşse bile neden bağlantımda kopmalar oluyor? Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Saygılar. .

Teknoperest
16-09-2011, 22:12   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Kullandığınız tarife Net Limitsiz ise hızınız 8 mbit'e kadar desteklenir. Ayrıca 8 mbit'lik hızın tamamını kullanabilmeniz TTNet santraline olan uzaklığınıza göre değişir. Bu nedenden ötürü internet hızından tam verim beklemeyin. Zaten 8 mbit'e kadar denmesinin sebebide bu.

Eğer bağlantı kopması yaşıyorsanız bunun birçok nedeni olabilir. TTNet bakım ve yenileme çalışmaları yapıyor olabilir, modeminizde sorun olabilir, kablolarda problem olabilir vb.. 444 0 375 TTNet müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu bildirin. Eğer TTNet ile ilgili bir problem yoksa muhtemelen modeminiz ya da kablolarda vardır.

XXDEMO
18-09-2011, 14:48   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Bende de aynı sorun vardı.Modemde orjinal adaptor kullanmıyordum modem gitti yenisini taktım sorun kalmadı.Neymiş,sorun modemde olabilirmiş.