Bugün TTNet'in NET4 Paketi (4 GB Kota / 8 Mbps'ye kadar hızlı) paketinden NETLIMITSIZ Paketine (8 Mbps'ye kadar hızlı / Limitsiz) paketine geçiş yaptım. Ay bitimine 2 gün var faturam ne kadar gelir ? İnternet faturaları bildiğim kadarıyla belli bi ücretin üzerinde gelemiyor.Kısacası tarifemi yükselttim ay sonu ücreti neye göre hesaplanır ?
TTNet Tarife Değiştirme ?
bu ay 49 gelmesi lazğım ama 60 felan gelebilir kota değişimi vb gibi nedenlerden dolayı ek ücret alabilirler ama gelecek ay kesin olarak 49 gelir
Başka tecrübeli arkadaşlar da var mı :)
yanlız net limitsiz paket tam olarak limitsiz bir paket değildir aylık 15 gb download sonunda hızınız 512 kb ye düşüyor fakat çok kişi bunun farkında olmadan bu pakete geçiyor bilginize arkadaşlar....
Haberim var o olaydan mühim değil bakacaz artık :)
kota değişimi için ücret almıyorlar bizde fatura otomatik kesiliyo galiba 49 ödiyecen çünkü ben de geçtim netlimitsiz e bi kaç saat sonra hızım arttı hız testi filan da yaptım yüksek çıktı ayrıca 15 gb hikaye benim 20 gb oldu hızım aynı ;) hergün ablam paso film izliyo 3 tane filan :D 700 mb dan olsa 2.1 gb günde benimkileri de eklesek 5 gb filan günde iniyo 3 günde hızın yavaşlaması lazım ama hala aynı hatta aynı anda download açtım hepsi torrent hepsinin hızıda 700 kbs lerde oha dedim saol ttnet dedim merak etmeyin yani