6 aydır ttnet 4 GB kotalı internet kullanıcısıyım. ancak 6 aydır kota patlamış olarak ayı bitiriyorum. Sınırsız tarifeye geçmek istiyorum. Sınırsız 1 mbit' lik 49 TL (45 veya 49 TL) tarifeyimi yoksa, 8 mbit' e kadar 15 GB, aşımı 512 kb' lık 49 TL' lik tarifeyimi tavsiye edersiniz. bu ikisi arasında kararsız kaldım. bu tarifeleri kullanan arkadaşlardan acilen tavsiye bekliyorum.
ttnet tarifeleri
8 MPS 49TL i tavsiye ederim orda hız düşüyor yazıyor ama düşmüyor hız bakma ona
Benimde 8mbpse kadar. hız düşmesi yok. 100 gbı gectiğim oluyor yine aynı hız
hız düşmesi var hem de babalar gibi . o efsaneye inanıp sakın 8 mbpse geçme. 1limitsiz 45. tl olana geç rahatına bak.
Kardeş hız düşmesi TTnet'in kafasına göre değişiyor.İlk aldığımda 20 GB yapmıştım.Bişey olmadı.Bende 2. aya gazı verdim.15 GB'tı 10. gün geçtiğimde hızım 512 kbps oldu.20 gün boyunca google'ı bile zor açtım.Geçen ay 95 GB'ta geldim.ayın 27 sinde kestiler ama geç kalmışlardı.3 gün sonra ay başı yeniden hızlanıyor.
Bu ay 75 GB'tayım.Ayın 21'i.Sorun yok.8 mbps ile devam.O yüzden 8 mbps'ye geçmeni tavsiye ederim.
3 ay önce üst üste 2 ay hız düştü son 3 aydır bi sorun yok kota 30 GB'nin aşağısına inmiyor.